Ny interiørkollektion fra Søstrene Grene

Går du rundt og drømmer om ferie?

new-york-new-yorkDet gør jeg i hvert fald. Året er stadig kun 2 måneder gammelt, men i 1,5 år har jeg ikke holdt mere en enkelt uges ferie og jeg trænger i den grad til at koble af, sænke skuldrene og tilbringe tid med dem jeg elsker. I dette tilfælde med Casper, Enzo og Balou. Jeg savner dem i hverdagen på en måde jeg ikke rigtig kan forklare. Hver morgen er jeg fristet til at blive et par minutter længere under dynen med dem, men jeg skal jo op og i gang.
I december var vi en uge i New York, hvilket var 2. gang på under to år og dybt i mit hjerte er den by blevet et tilflugtssted. Første rejse dertil bød på så mange nye indtryk, storslåede oplevelser og ja, alt det New York nu engang bare gør ved en. Anden rejse var helt anderledes. Pludselig eksisterede samme behov for at fotografere og dokumentere hvert øjeblik ikke, trangen til at dele vores oplevelser på de sociale medier var minimal og derfor har jeg heller ikke delt så meget herinde, som jeg gerne ville have gjort. Denne gang nød vi bare nuet, hinandens fulde tilstedeværelse uden afbrydelser og med masser af tid til snak og grin. Vi shoppede, spiste burgers til den store guldmedalje og havde en magisk oplevelse af den amerikanske jul. Efterfølgende blev vi enige om, at næste rejse til USA skulle gå til enten Miami, Chicago eller en af Texas’ store byer. De tanker og drømme er dog udskudt til 2019, for helt ærlig, så er alt vi har lyst til lige nu et gensyn med vores New York ♥ Vi vil se endnu mere julepynt, vi vil købe julepynt og gaver til dem vi holder af. Vi vil forny vores garderober, spise Shake Shack burgers med sprøde pommes frites og se NBA. Her ved vi præcis hvad vi får, vi behøver ikke kort for at navigere rundt i subwayen og vi behøver ikke jage rundt for at se al verdens seværdigheder.

Lige nu har jeg ikke udsigt til at skulle holde sommerferie, da vi er underbemandede på arbejde hen over højsommeren og derfor trænger jeg bare til noget at se frem mod og glæde mig til. Vi har så småt valgt vores rejsedatoer, nu skal vi bare have booket flybilletterne, lavet en endelig bekræftelse på hotellet for de valgte datoer og så skal vi selvfølgelig lige have fri fra arbejde. Jeg smiler allerede ved tanken. Udsigten til ferie med Casper gør hver en tidlig regnvejrsmorgen lettere, hver en lang eftermiddag på arbejde mere overskuelig og får ugerne til at virke kortere.

2 kommentarer

 • Hvor er det en skam, at du ikke kan se frem til en sommerferie i år. Men så er det godt, at New York er skøn uanset årstid (: Selv er jeg så heldig at være fuldtidsrejseblogger, så når jeg ikke går på opdagelse i mit nabolag her i Amsterdam, rejser jeg til nye lande, som skal dokumenteres på bloggen (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Ja heldigvis kan man altid regne med New York 🙂
   Jeg vil tjekke din blog med det samme, det lyder som en skøn måde at leve på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny interiørkollektion fra Søstrene Grene