Efterårs stemning og smukke farver

Richmond&Finch

Skønhed og elegance går aldrig af mode – jeg elsker de flotte og detaljerede iPhone covers fra Richmond&Finch. Før har jeg aldrig brugt cover, alene af den grund jeg synes telefonen ligger dårligere i hånden og for en som mig, der bruger sin telefon alt for meget, så har det gjort ondt når kanterne har hvilet på min lillefinger. Men det sker altså ikke med Richmond&Finch. Jeg startede med at bruge de klassiske covers tidligere på året og i sidste uge fik jeg leveret de smarte, praktiske og super lækre Freedom covers med 360 graders beskyttelse.
Udover det almindelige cover som du måske allerede kender det, så følger der en ekstra blød gummikant med. Kanten beskytter telefonen ved fald. Selv har jeg en flænge i det ene hjørne der er opstået fordi jeg har tabt min iPhone og ikke havde et cover på. Med den nye 360° drop protection er jeg sikker på at fremtidige situationer som denne ikke vil ødelægge min skærm yderligere. Udover at være funktionelt og virkelig smart, så er designet også elegant og passer perfekt til min rosa guld telefon. Jeg er virkelig fan af coveret Tropical Leaves, men jeg kunne personligt også godt tænke mig Pink MarblePink Rose og Cherry Blush. Det er altid lækkert at kunne skifte stil og skabe fornyelse engang i mellem.

Faktisk har jeg lige nu en rabatkode der kan give dig 20% på alt hos Richmond&Finch, så måske skulle jeg selv benytte mig af den og bestille et ekstra. Koden FRDM20 gælder til og med den 17. oktober – der er gratis levering til hele Europa.  dsc00561 dsc00562 dsc00565 dsc00569 dsc00573 dsc00554


Reklame

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs stemning og smukke farver