En lyserød overraskelse

Smukke covers fra Richmond&Finch + en rabatkode

dsc09794dsc09784dsc09789
Hej venner! Er jeg den eneste der har et ubrugeligt talent for at smadre min iPhone? Af en eller anden grund har jeg aldrig kunne finde ud af at passe på dem og den falder på gulvet mindst en gang om dagen for mig. Samtidig har jeg været træt af covers, hvilket bestemt ikke har gjort de utallige fald bedre. Grunden til det er, at jeg synes telefonen er pænere og ligger bedre i hånden når den bare er almindelig, eller sådan havde jeg det i hvert fald. Tidligere på ugen modtog jeg en pakke fra Richmond & Finch, som jeg havde ventet på i spænding. Jeg har så længe kigget på de mange elegante covers og hver eneste gang jeg har set et på Instagram, så har jeg nærmest sukket efter et. Derfor besluttede jeg mig for, at nu skulle jeg altså afprøve dem. For længe siden kastede jeg min kærlighed over det smukke Cherry Blush design. Jeg elsker kirsebærtræet og dets fantastiske blomster, desuden er det rosaguld og passer godt til min telefon. Faktisk troede jeg også det ville blive min favorit, men så snart jeg så det elegante Pink Satin cover var jeg bare solgt. Hold nu op hvor er det bare eksklusivt og lækkert. Jeg har haft det på lige siden jeg modtog pakken. Formen og kanterne på de to covers er bløde, de er lette og super gode at have i hånden. Jeg synes de gør mine forudindtagede tanker om cover på telefonen til skamme, for det er slet ikke som jeg havde forestillet mig eller kendte i forvejen. Tidligere har jeg haft covers der gav mig ondt i fingrene, når jeg brugte min telefon for meget – hvilket jeg bare har en tendens til at gøre. Men sådan er det her altså ikke og jeg kan kun anbefale Richmond & Finch. De er uden tvivl pengene værd!

Mangler du et cover? Så kan du spare 20% på hele din ordre hos Richmond&Finch hjemmeside den næste uge, hvor der er gratis levering i hele Europa. Brug koden: homehappydk20dsc09838 dsc09834 dsc09813

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lyserød overraskelse