10 ting jeg ville købe hos DesignDreams + 20 % rabat

Mit nye, gyldne yndlingsur + en rabatkodeDet

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive helt pjattet med gyldne toner. Men stille og rolig rykker de ind i boligen og nu også omkring mit håndled. Det nye Melrose ur fra Daniel Wellington er den seneste måned blevet min klare favorit. Jeg går utrolig meget i sort tøj og de gyldne nuancer bløder den mørke, kolde farve op. Jeg elsker at kombinere det med mine Georg Jensen smykker og min Marc Jacobs taske, sammen ser det virkelig fint og eksklusivt ud. Billedet her er fra vores påskefrokost skærtorsdag, hvor jeg selvfølgelig også bar det.Men nu til pointen med indlægget…
17796078_1206756629435394_2371987096510346896_n
Det er allersidste chance, hvis du vil nå at benytte dig af min eksklusive rabatkode til www.danielwellington.com
Med koden HOMEHAPPY får du 15% rabat på ALT til og med den 30. april 2017. Koden kan altså også bruges til køb af de mange klassiske og i forvejen kendte DW ure, men også de helt nye Classic Petite ure. Der er altid gratis levering i hele verden når du bestiller på den officielle hjemmeside, så uanset hvor du befinder dig, er der ingen grund til ikke at forkæle dig selv eller en du holder af med en tidløs og personlig gave. Det kunne for eksempel være en fantastisk mors dags gave, hvis din mor fortjener ekstra forkælelse og opmærksomhed. Et ur er en ideel gave, da den hver dag kan sidde om hendes håndled og være en reminder om hvor højt du elsker din mor.


Indlægget er skrevet i samarbejde med Daniel Wellington

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg ville købe hos DesignDreams + 20 % rabat