Another year has gone by

FIRST IMPRESSION: KÄHLER SS17

Hej venner – længe siden!
Der er en god forklaring på mit fravær siden nytår, men den får i, i et andet indlæg. I dag skal vi nemlig snakke om noget helt andet. Det er den 10. januar og det betyder, at Kähler har løftet sløret for sin spring/summer kollektion anno 2017 og den har jeg som altid glædet mig til at kigge nærmere på. I dag tænker jeg, at jeg vil udvælge et par designs og give jer mit første indtryk. Så lad os bare komme i gang.

Lad os starte med et design jeg har gået og krydset fingre for i lang tid. Faktisk har jeg skrevet til den kære designer af Hammershøi serien, HC Bauer, at jeg ønskede mig et par ting til serien og to af dem, havde han da allerede på tegnebrættet. Jeg blev så glad da jeg så de to nyheder i dag. Den første er noget, som jeg har manglet til mit stel, der efterhånden består af al verdens tallerkener, bestik, karafler, salt/peber kværn, skåle, ovnfaste- samt serveringsfade og naturligvis både fyrfadsstager og stager til kronelys, der plejer at pynte på det dækkede bord. Den ting jeg virkelig har manglet var glas og nu er de her.
hh_drinkingglass_orangejuicehh_drinkingglass_smotthie_carafehh_drinkingglass_tea_handJeg blev simpelthen så glad over at se de flotte glas med Hammershøi seriens klassiske riller. De smukke og elegante drikkeglas kan tilmed bruges til både varme og kolde drikke. En pakke med fire smukke glas kommer til at koste 249,95 kroner, hvilket jeg synes er en suuuper fair pris i forhold til mange andre glas.  Jeg skal helt sikkert have 12 af disse, så snart de lander i forretningerne i april.

Den næste ting, som jeg virkelig havde ønsket mig var en Hammershøi tekande og sørme nok, om der ikke også kommer sådan en lækker sag og så endda i to farver. Personligt er jeg smaskforelsket i den hvide og den skal jeg helt klart have. Jeg er helt vild med den flotte messinghank, der gør tekanden super eksklusiv i designet.
hh_teapot_white2hh_teapot_antracitehh_fruittray_white_accessoriesJeg er også ret vild med det nye Hammershøi fad, som jeg forestiller mig kunne bruges som frugtskål på spisebordet, til en sprød sommersalat og til den tid – juledekorationer.

Den næste ting er også næsten for god til at være sand. Vi har sådan en stål køkkenrulleholder til en flad 10’er. Men jeg skal helt klart have fingrene i denne lækre sag fra Käher. Jeg elsker det nordiske design og  det flotte, enkle look.
hh_papertowel_holder_shelf_2Selvom vi ikke spiser særlig mange blødkogte æg herhjemme, så vil jeg også have fingrene i et sæt æggebægere. Hold nu fast hvor kunne de se fantastiske ud på en tapas-anretning, med dip til kartofler eller noget helt tredje. Jeg må simpelthen eje dem! Ligesom jeg drømmer om et stort, flot udvalg af de elegante skåle i serien. Jeg har allerede den store fra sidste kollektion, men jeg må helt klart have fingrene i de nye størrelser til snacks, tilbehør på middagsbordet og alt andet. Jeg er kæmpe fan af Hammershøi.
hh_eggcups_egg_burgerhh_eggcups_eggtoasthh_bowls_snackhh_bowl_170_whiteMen? for at der kan blive råd til alle de lækre Hammershøi nyheder. Så skal jeg nok starte med at investere i Kählers nye søde og sjove sparedyr. Haha.
moneybox_fish_white_blue_final__1moneybox_fish_white_gift_final_1Se alle Kählers nyheder på deres website lige her ? Alle billederne i dette indlæg er taget af Kähler.
Har du allerede et favorit design?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another year has gone by