Juleinspiration og en rabatkode

HOMEHAPPYS JULEKALENDER 2016

Det er tid til at åbne endnu en kalenderlåge i min julekalender anno 2016 og se hvad der gemmer sig bag den.bynordcopenhagenREKLAME / Dagens præmie er sponsoreret af By Nord Copenhage

Jeg har lovet jer, at der gennem december vil være gaver til alle i min julekalender og derfor skal de små selvfølgelig også tilgodeses og forkæles. Dagens præmie vil derfor være en oplagt julegaveidé til dit barn, barnebarn, din niece eller nevø. By Nord har i det hele taget et magisk, nordisk børneunivers og derfor var det oplagt gaven til de mindste skulle være fra dem.

Dagens præmie er et valgfrit sæt baby- eller juniorsengetøj i 100 % bomuld til værdi af 399 kroner. Sengetøjet er OEKO-TEX Standard certificeret for at beskytte mod tilsætningsstoffer og kemikalier.
skaermbillede-2016-10-27-kl-21-11-34skaermbillede-2016-10-27-kl-21-11-07
Vælg mellem følgende til baby: Deer, Smiling Seal og Flora. Eller vælg mellem følgende junior: Wolf, Deer, Smiling Seal og Flora. For at deltage skal du kigge forbi min Instagram-profil, @homehappydk, hvor du skal skrive juleordet, der i dag er JULEGLÆDE under dagens billede og følge By Nord.

Konkurrencebetingelser: Hver dag klokken 19:00 åbner jeg en ny låge i min julekalender og lågen vil være åben for deltagelse i 24 timer. Vinderen offentliggøres kort efter klokken 19:00 dagen efter under konkurrencebilledet på Instagram og vinderen modtager derefter en direkte besked fra mig. Hver dag kan du sikre en (tidlig) julegave til dig selv eller en du holder af, det er altså tilladt at forære sin gave væk eller bruge den som julegave. Det er 100 % tilfældigt hvem der er den heldige, da jeg tager stor afstand fra svindel og alle skal kunne vinde.
Desuden er de små billeder på konkurrencebillederne sponsoreret af Framkalla App.

Følg gerne bloggens Facebook-side og/ på Bloglovin?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleinspiration og en rabatkode