GOODBYE JUNE

Et shopping-tip, jeg ville ønske nogen havde givet mig

13606763_939892949455098_8957411233207992556_nÅh, i kender min store passion for klassisk design. Det kan jeg ikke skjule for nogen! Jeg er vild med et enkelt og rent look, uden for megen larm. Det minimalistiske og den skandinaviske æstetik tiltaler mig ikke kun i min indretning, men også i min personlige stil. Jeg har efterhånden fire Daniel Wellington ure. Ét til hvilket som helst outfit. Grunden til, at jeg er endt ud med fire ure skyldes nok at jeg har købt dem alle via nettet. Det tror jeg i hvert fald. Var jeg gået ned i en fysisk forretning og havde prøvet urene på, havde jeg med garanti valgt et andet ur end det første jeg bestilte online. Det er alt for nemt at klikke noget hjem, der ser vildt godt ud på nettet. Kender i ikke det? Og når det så kommer frem, så er det måske ikke lige dét du havde forventet. Det kan også være, at den rem du altid har forestillet dig, i virkeligheden så bedre ud med en anden skive. Et ur er noget de fleste bruger hver eneste dag og derfor er det enormt vigtigt, at det matcher din stil, sidder godt på dit håndled og står godt til dine øvrige smykker. Derfor vil jeg faktisk give jer et ærligt råd. Det er nemlig ikke altid lykken at shoppe online – det her er første gang jeg nogensinde vil anbefale jer, at støtte jeres lokale forretninger. Gå ned og prøv dig frem, få vejledning af en sød ekspedient og tag dit ur med hjem med det samme. Du finder din nærmeste Daniel Wellington forhandler under Store Locator på hjemmesiden.
Faktisk har jeg fundet ud af, at der i Sønderborg findes intet mindre end fire Daniel Wellington forhandlere. Det ville jeg oprigtig ønske jeg havde vidst, da jeg første gang bestilte et ur. For at være helt ærlig, så er det bedste ur jeg har faktisk en herremodel og det skulle jeg uden tvivl have bestilt allerede første gang. Der findes 206 forhandlere af Daniel Wellington alene i Danmark. Du kan finde din nærmeste forretning lige her, blot ved at indtaste dit postnummer.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODBYE JUNE