Skab en personlig billedvæg

Another complete collection

Okay, jeg har et eller andet med samlinger. Jeg ved ikke hvorfor og hvor det stammer fra, jeg ved bare jeg altid har haft en idé med det. Jo tættere på komplet en samling er, jo mere værdifuld er den for mig. Det kan virke helt åndssvagt for nogen, men det gør mig glad og tilfreds på en sjov og afslappet måde.
Som jeg har vist jer, så er min Urbania samling komplet – den tæller alle 14 lyshuse fra Kähler. Derudover har jeg snart samlet mig til et (for mig) komplet Hammershøi-sæt, med tallerkener, krus, karaffel, salt/peber, vaser og stager. Men nu må jeg også have fingrene i lågkrukkerne og det smukke nye bestik. Men det er hyggeligt at samle på synes jeg, mit største problem er dog min mangel på tålmodighed. Det kan simpelthen ikke gå stærkt nok. Jeg har en Nicolas Vahé samling så stor, men ikke 100 % komplet, da et par af tingene ikke falder i min smag og altså ikke finder vej herhjem. Jeg har en mindre By Lassen og Kay Bojesen samling, som absolut må blive det næste jeg arbejder hen mod. Men? 
I går fuldendte jeg min Etch samling. Ja, jeg ved godt det ikke er mange dage siden jeg fortalte jer om hvor højt den stod på min ønskeliste, og nu er den her altså. Serien af de kantede lysestager med tusindvis af små huller fra Tom Dixon er altså fuldendt og jeg er tilfreds. Jeg synes den er utrolig smuk, men den i stål er og bliver altså min absolutte favorit. Jeg foreslog C i går, at jeg nu ville samle på Wood, men det synes han ikke ligefrem var verdens bedste idé. Og måske har han ret. For jeg behøver ikke nødvendigvis have fire mere – for inden jeg er færdig med den samling er der garanteret kommet noget nyt til, som jeg også virkelig gerne vil have. Nå ja, så er lysestager måske heller ikke det vi mangler mest.
Nu vil jeg nyde det smukke lys i mine Etchs mens mørket falder på og ikke mindst at det endelig er blevet fredag.
dsc07788 dsc07787
God weekend til jer alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skab en personlig billedvæg