Velkommen til min verden!
Homehappy er et univers hvor jeg deler min store passion for boligindretning, tidens trends og tendenser, dansk design, nordiske æstetik og små spændende tvist, der skaber personlighed og kontraster. Jeg er ikke bange for at kaste mig ud i gør-det-selv projekter – men jeg er stor tilhænger af at købe, må jeg ærligt indrømme.
homehappy_profilbillede
Men jeg tænkte, at det kunne være interessant for dig som læser at komme lidt tættere på mennesket bag Homehappy. Mit navn er Trine og jeg er 26 år. Jeg er født og opvokset i Sønderborg, hvor jeg stadig bor  med min kæreste, Casper, og vores to West Highland White Terriers, Enzo og Balou. Jeg arbejder som webshop assistent hos det skønne børneunivers, Parcellet.

c og t

Her på bloggen kan du følge mit liv på godt og ondt. Mit navn, Homehappy, er inspireret af alt hvad der forsøder livet. Mit udgangspunkt er som nævnt boligen, design, de nyeste trends og tendenser. Jeg kommer med mine bud på, hvordan du indretter dig og får den stil du drømmer om, mens du stadig bevarer din personlighed.
Jeg er stor tilhænger af den rene skandinaviske æstetik og det nordiske indretnings-univers. Jeg er vild med træ og indretter primært med basis-farverne hvid, grå og sort. Jeg er fascineret af kontraster og derfor har hele min indretning et urbant tvist, der giver associationer til verdens storbyer. Mine personlige favoritter er New York og Berlin, hvilket min indretning også vidner om. Jeg er ikke bange for at mikse de fine, nordiske designs med hårde kanter og rå materialer. Det skaber liv og vidner om hvem der bor her. For mig er personlighed den eneste vej frem. Det vigtigste er ikke at bo i et hus eller en lejlighed, men i et hjem.
Udover boligindretning har jeg også en passion for rejser og madlavning, som jeg vil dele herinde når det er naturligt. Jeg er kæmpe familiemenneske og det vil min blog også vidne om. Jeg elsker at fotografere og for mig er det en kæmpe del af arbejdet med bloggen.

Jeg vil dele mine bedste tips og favorit designs med jer. Jeg vil dele rabatkoder og konkurrencer, så der ofte er en bonus for jer, som tak fordi i læser med.
På Homehappy vil jeg dele de bedste øjeblikke, små gode ting i hverdagen eller materielle goder, der kan gøre livet lidt sjovere og mere værdifuldt på sin egen måde. Jeg vil ikke lægge skjul på, at livet ikke altid er en dans på roser og at lykke ikke kan købes for penge. Jeg vil vise jer, hvem jeg er. Det skal være okay at drømme om rejser og dyre designs, men det er bestemt ikke alt jeg har råd til heller. Derfor er min blog også en inspiration for mig. Min blog er et frirum og jeg skriver, fordi jeg elsker at dele mit liv og mine største passioner med jer.

Tak fordi du læser med.
Hvis du har spørgsmål til mig, så tøv ikke med at stil dem på trinesch@live.dk eller i en kommentar herinde.