En julegave til os - fra os

‘Born to be wild’ og safaritema på børneværelset

Plakater og rammer modtaget i gave


Victor har fået nye plakater til værelset, lige nu er de samlet i hans almindelige værelse hvor han sover, leger og har alt sit tøj. Vi har gang i et projekt legeværelse i stueetagen, hvor det er meningen flere af hans ting og de nye plakater skal hænge.  Jeg har valgt at fortsætte dyretemaet og hos Poster Store har de et stort, spændende og flot udvalg, så det var svært at begrænse sig. Victor er knap 15 måneder og han er vildt betaget af dyr, deres lyde og vi synger megte om dem. Derfor synes jeg det var oplagt at forsætte den stil.

Hvis du bliver fristet til lidt fornyelse i din boligindretning og får lyst til at skabe en smuk billedvæg. Så finder du hos Poster Store de smukkeste posters og rammer i skandinavisk design til overskuelige priser – du kan få al den inspiration du behøver til at skabe din egen billedvæg, hvis du kigger forbi deres webshop.

Med koden trine35 kan du spare 35% på alle plakater til og med 30. april (undtaget er Selection Posters og rammer)
Giraffen siger ‘AV’, den farlige løve siger ‘WRRRRA’

Jeg synes det er sjovt, hvor stor forskel en hurtig, nem og forholdvis billig fornyelse af vægdekorationen kan skabe. Det er med til at vide om hvem der bor her og fortæller om interesser. Det er nemt at skifte ud, når du eller dit barn skifter interesse, farvetema eller blot trænger til lidt nyt at kigge på. Alt det kræver at rammer, plakater og søm eller skruer.  Jeg synes det er et sjovt lille projekt at rykke rundt, sætte rammer og plakater sammen til den fineste billedvæg. Lidt omrokering af mindre interiør eller møbler og så føles sådan et børneværelse pludselig helt nyt. Hos Poster Store er der et stort udvalg af flotte børneplakater. Det er nemt at skabe et overblik og lade sig inspirere, da webshoppen er delt op i forskellige kategorier der passer til enhver stil. En sjov ting synes jeg er, at der hver eneste tirsdag kommer nye posters til sortimentet, så der er altid spændende ny inspiration at hente til din egen plakatvæg.

Lige nu er stuen herhjemme det sted vi slapper af på sofaen, spiser vores måltider men også her vi primært leger med Victor. Derfor står langt størstedelen af hans legesager i stuen og jeg har fundet en plakat, som passer perfekt på vores lille krudtugle. Den farverige BORN TO BE WILD poster var jeg simpelthen nødt til at klikke hjem. Den fortæller så godt hvem Victor han er, med en sprudlende personlighed og et energiniveau, som de færreste kan følge med på. 
Alle plakater du finder hos Poster Store er trykt på bæredygtigt fremstillet papir. Papir og printpartner TMG Stockholm er FSC-certificeret og har Nordic Swan Ecolabel. Jeg går rigtig meget op i miljøet og naturen omkring os, så vores søn kan vokse op i en smuk verden. Han er stadig så lille og grundet Covid-19 har han ikke set meget andet end Danmark. Jeg glæder mig til den dag jeg skal vise ham mere af verden og det håber jeg også, at han vil kunne give vidre til sine egne børn en skønne dag ude i fremtiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En julegave til os - fra os