Efterårshygge: Hjemmebag for hele familien

En julegave til os – fra os

Annonce for Posterlounge

Med koden TRINE15 får du 15% rabat på alt (undtagen gavekort) til og med 28. december 2020
I august flyttede vi ind i vores nye hjem og nu skriver kalenderen medio december. Langt om længe har vi fundet ud af, hvad vores store hvide væg i stuen skal brydes med. Før vi flyttede havde vi en billedvæg med New York som tema, en by som har stjålet vores hjerter. Den væg har vi ikke kunne samle os om at lave på ny, af den grund jeg er perfektionist og helst vil have det hele hænger lige og har ensartede mellemrum. Vi har længe, særligt Casper, haft et kig på de store galleribilleder hos webshoppen Posterlounge og jeg har tøvet. Men nu skulle det være.

I stedet for en billedvæg, har vi i kastet os ud i et kæmpe stort billede I FARVER. Noget helt nyt herhjemme. Et hurtigt blik på væggen bag sofaen og vi bliver gennem vores gode sendt 6.056 kilometer mod vest, placeret i Brooklyn med udsigt over Manhattan, Brooklyn Bridge og Jane’s Carousel der spejler sig i East River. Vi valgte at New York skyline om natten skulle være vores nye vægdekotraion og valgte den kvalitet der hedder galleritryk, som gengiver farver og små detaljer bag en glaslignende overflade. Grundet placeringen og en dreng på knap 1 år der kravler i sofaen, så skulle det nemt kunne rengøres og holde til lidt af hvert.      Victor er naturligvis heller ikke blevet snydt. Han ELSKER dyr og har derfor fået et flot aluminiumsbillede kaldet African Wildlife. Vi er i gang med at flytte rundt på værelser og det er meningen han skal have et tumle- og legerum i forbindelse med stuen. Det skal det hænges op så snart kælderen er færdig og kontoret er rykket derned. Jeg synes noget af det vigtigste på et børneværelse (foruden legetøj og noget at sidde på) er vægkunst, som rammer barnets interesse og kan biddrage til udvikling. Aluminiumsoverfladen er også nem at rengøre, så han kan få lov til at have billedet hængende i en højde hvor han kan nå, så der er rig mulighed for at øve dyrenes navne og lyde.
   Der var et kæmpe udvalg af plakater til børneværelset og det fantastiske ved netop Posterlounge er, at alle produkterne kan vælges i forskellige kvaliteter/overflader, mange størrelser og med/uden ramme. Når vi først er færdige og har møbleret rummet, så skal vi have bestilt noget mere. Jeg har også et stort galleritryk stående til Casper, som skal hænge i hans nye kontor – men den omrokering af rum og indretning får et indlæg for sig selv, så snart det er færdigt.

Hvis du mangler noget til dine vægge, f.eks. en ekstra julegave til dig selv, så husk at du med koden TRINE15 får 15% rabat på alt (undtagen gavekort) til og med 28. december 2020. Shop her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårshygge: Hjemmebag for hele familien