Smukkere efterår

Efterårshygge: Hjemmebag for hele familien

Reklame for Valsemøllen i samarbejde med Momster

For et par uger siden var jeg så heldig at modtage en stor pakke med Valsemøllens nylancerde kageblandinger. Der er tale om en hel række klassike kager, som nu er tilbage på markedet og jeg er virkelig begejstret. Særligt chokoladetærten har altid været en favorit hos mig. Det har været den pakke jeg gang på gang valgte fra supermarkedets hylde. Den er blød, svampet og lækker – og det allerbedste er den cremede topping.

Jeg kan godt lide at bage, men jeg kan godt synes det bliver et uoverskueligt projekt hvis der først skal handles, vejes af og bages. Det er bare så meget nemmere med færdige kageblandinger og jeg synes faktisk ikke engang det er snyd, i en travl hverdag som børnefamilie. I de her tider, hvor mulighederne for aktiviteter er begrænsede, er det ideelt at have sådan nogle kasser i skabet. Her kan familien samles om bagning eller børnene kan beskæftiges. Det er nemt og ligetil, men yderst velsmagende og lækkert. Efterårsvejret indbyder til hyggelige eftermiddage med stearinlys og lun kage – det synes jeg i hvert fald.

Denne weekend bagte jeg citronmånen, en kage jeg faktisk aldrig har bagt før. Den var overraskende luftig, frisk, let og duftede helt fantastisk. Min mor og jeg delte halvdelen til Vild med Dans fredag aften mens den stadig var lun og resten spiste vi går. Victor fik også lov til at smage og han var meget begejstret. Jeg glæder mig til at prøve Valsemøllens kokostoppe og romkugler, dem har jeg nemlig heller aldrig prøvet før. Det må blive den kommende weekend 🙂

På momstertest.dk vil Valsemøllens bageblandinger snart blive anmeldt af tre mødre, så hold øje derinde og se hvilke favoritter de andre mødre har. Her er Victor allerede gået i gang med at udvælge den næste kageblanding i skuffen.
God fornøjelse med bagningen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukkere efterår