Økologisk babytøj til gode priser

Smukkere efterår

Der er noget over den her tid på året. Skoven og træerne bliver smukkere, æblerne bliver mere sprøde og friske, luften der er køligere virker så ren og klar. De mørke eftermiddage og aftener er hyggeligere og indbyder virkelig til at krybe sammen i sofaen. Jeg har lært at elske efteråret og alt der følger med.

Jeg glæder mig til at trække i støvlerne, sno et tørklæde om halsen og trække en hue over hovedet. Jeg glæder mig til at have en blød sweater udover mine kjoler, til hjemmelavet æblekage, varm kakao, gåture med hundene og klapvognen i skoven og ikke mindst til juletingene begynder at dukke op i forretningerne.

Sommeren er slut for i år, det samme er min testperiode for Berthelsen Beauty Products. Det har uden tvivl været en sommer der har gjort noget godt for min hud. Jeg føler den er blevet mere frisk, blød og fin – det har absolut også betydet, at jeg vil fortsætte med at tage disse kosttilskud. Jeg synes det føles som en lille hverdags wellness, særligt i en tid som mor til en tumling på knap 9 måneder, hvor man ikke har mere end et par minutter til sig selv dagligt.
Jeg er virkelig positivt overrasket over effekten. Jeg er meget naturlig og går op i økologi, så disse naturprodukter var lige noget for mig. Hvis du måtte have interesse, så ligger der en anmeldelse af Silky Beauty på Momstertest.dk. Du kan finde den lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologisk babytøj til gode priser