Momsterbox: Forkælelse til børnefamilien

Økologisk babytøj til gode priser

For en uges tid siden lovede jeg et indlæg omkring vuggestuevenligt tøj til et kravlebarn og nu er det her.

Momsterkampagne – Reklame for Müsli by Green Cotton

I efteråret 2016 begyndte jeg at arbejde med baby- og børnetøj. Samtidig blev mit liv beriget med to niecer i løbet af fem måneder. Allerede her kastede jeg min kærlighed over de fine farver, søde prints og den helt ubeskrivelig lækre kvalitet fra Müsli. På daværende tidspunkt vidste jeg, at når jeg engang ville få børn, så ville det mærke helt sikkert blive en del af garderoben. Heldigt for mig, så synes jeg efterårskollektionen anno 2020 er den smukkeste nogensinde. Farverne er spot on!

Jeg synes der er mange fordele ved tøjet fra Müsli, men særligt deres store fokus på miljøet, materialer og kvaliteter. Der er ikke gået på kompromis noget sted i processen og netop derfor har alt tøjet GOTS-certificering. Det er rene økologiske materialer til de små, som både er bløde, behagelige og lækre at bevæge sig rundt i. Tøjet holder facon og farve selv efter mange ture i vaskemaskinen. Jeg ved, at jeg sender Victor afsted i vuggestue med de bedste forudsætninger for en god dag, hvor han kan tumle, kravle og lege uden at være generet af noget der strammer eller kradser. For mig er det bare så rart at vide tøjet er fremstillet under gode vilkår, at der ikke er anvendt al verdens sundhedsskadelige kemikalier og andet skidt under produktionen. Det er altså virkelig godt tøj, som samtidig fås til en god pris.

Jeg sammensatte en god basis garderobe til Victor med syv basis styles for kun 1.014 kroner. Jeg valgte bodyer, bukser og et sæt nattøj. Jeg er helt vild med bukserne, fordi pasformen bare er perfekt til Victor. De er store i størrelsen, men den gode elastik i liv og ben gør det muligt at lave et ombuk, så tøjets levetid forlænges.
For mig handler bæredygtighed også om at sammensætte et udvalg af tøj til baby, større børn eller dig selv, som kan bruges på kryds og tværs. Det begrænser hvor meget du reelt behøver, fordi der altid er noget ensfarvet at kombinere prints og farver med. Det gør det også muligt at gemme tøjet og bruge det til kommende børn.

Müsli er virkelig et lækkert mærke og jeg synes der er god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Tøjet ligger ikke i den dyre ende, så for mig er det passende til vuggestuebrug. Vi har faktisk brugt mærket siden Victor kunne passe str. 62, så da jeg blev tilbudt denne kampagne tænkte jeg, at det var en perfekt mulighed for at dele min oprigtige begejstring over tøjet med dig der læser med. Har du lyst, så kan du læse en anmeldelse af tøjet fra tre andre mødre lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Momsterbox: Forkælelse til børnefamilien