Mortid: Økologisk hårpleje

Momsterbox: Forkælelse til børnefamilien

Reklame for Momster.dk 

Måske kender du allerede konceptet Momsterbox – ellers kender du helt sikkert til noget lignende.
Momsterbox er kort beskrevet en pakke med forskellige kvalitetsprodukter tilpasset børnefamilien som du kan få leveret lige til døren hver måned. Indholdet skifter naturligvis og er tilpasset sæsonen. Boxen har en samlet værdi á 500-1.000 kr., men du betaler kun 189 kr. inklusiv fragt.
Faktisk kan jeg allerede nu afsløre, at du resten af 2020 kan spare 10% på Momsterbox med koden “trisch10”
Boxen er en oplagt mulighed for at prøve nye, kendte og måske endda for dig helt ukendte produkter uden at betale fuld pris. Du vælger selv om du vil have boxene på abonnement eller købe dem enkeltvis måned for måned hos Momsterplus.dk. Du skal dog være opmærksom på, at der er begrænset antal 🙂
Denne box indeholdt en masse spændende sager, som du kan se på billedet.
Den lille snackbar fra RATION spiste jeg med det samme, da den så virkelig indbydende ud og den smagte virkelig godt. Grødbollerne spiste vi til morgenmad i weekenden, hvor vi alle tre havde fri og skulle hygge os lidt ekstra. Jeg elsker produkterne fra Valsemøllen. De er lækre og lette at gå til. De er lavet på dansk mel og så er de tilmed økologiske, så man med god samvittighed kan lade en lille fyr som Victor spise resultatet. Faktisk nåede jeg ikke engang at fotografere dem, før de lune og velduftende boller var forsvundet.
Weekenden er også blevet forsødet med iste fra Boh. Den er sød, velduftende og enormt nem at lave. Brevene fylder ikke meget i skabet og kombineret med kold vand, så har du lynhurtigt en lækker læskedrik.

Jeg må indrømme, at det produkt jeg har glædet mig allermest til at tage i brug er de fine kravlebukser fra Dét Denmark, dog er de stadig en smule for store, men det kan et ombuk på benene klare. Victor har knækket koden til at kravle, men han er stadig mest fan af “militærmetoden”  som vi kalder den herhjemme, hvor han kryber afsted på maven. Jeg er dog imponeret over de her smarte bukser med skridsikre dutter på knæene. De hjælper ham virkelig til bedre at kunne holde balancen på vores glatte stuegulv. Bukserne er i økologisk bomuld, de er bløde og behagelige for ham at have på. Victor har dem i farven sand. Kunne du tænke dig en uddybende anmeldelse af kravlebukserne fra Dét Denmark, så kommer der en på Momstertest.dk af tre forskellige mødre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mortid: Økologisk hårpleje