Bliv klar til efteråret: Garderobe i børnehøjde

Mortid: Økologisk hårpleje

Reklame – Momstertest af Stuhr

Søndag har for mig altid været koblet sammen med afslapning og tid til alt det man ikke når i hverdagen. Det er her morgenstunden er ekstra langsommelig, vi henter af og til brød ved bageren, badet er varmere og længere, eftermiddagen er ekstra afslappende og aftensmaden nem. For mig er søndag lig med familiehygge.
Hele den sidste uge har jeg ligget syg med influenza. Jeg blev faktisk testet for Coronavirus, men heldigvis var den negativ. Jeg har været igennem den store tur med ondt i halsen, forkølelse, ørepine og hoste, men her til morgen er det som om det næsten er væk.

Mens Victor har taget dagens første lur, har jeg taget mig et skønt brusebad i fred og ro. For at være helt ærlig, så har jeg haft laaangt hår de sidste mange, mange år. Jeg har altid sagt at jeg ALDRIG skulle have kort morhår. Men for fa….
Victor hiver mig i håret konstant. Han bruger det til at rejse sig op i, gribe fat i når han er ved at falde og synes i det hele taget bare det er fedt at sidde med en stor blond tot mellem de små fingre. Desuden har jeg bare heller ikke haft tid til hverken hårkur, morgenrutine med glattejern eller at gå til frisøren mere end to gange for at blive klippet de sidste 9 måneder. Så nu røg der altså en ordentlig del i længden og det blev tyndet godt ud sidst i august og hvor har det bare hjulpet.

Den manglende pleje har betydet, at mit hår var mere tørt og fladt at se på. Under min graviditet begyndte jeg at tænke meget over hvilke produkter jeg anvender hyppigt. Her i blandt shampoo/conditioner. Jeg skiftede til en parfumefri serie med svane- og astma-allergimærke, men jeg må indrømme at økologi efterhånden virkelig vægter højt i mine daglige beslutninger og er noget jeg kigger på uanset hvad jeg køber.Jeg har været så heldig, at jeg har måtte teste økologiske hårplejeprodukter fra Stuhr. Produkterne indeholder grøn te og aloe vera, som virker fugtgivende og beroligende. Mit hår er virkelig blevet blødere over de sidste to uger. Det virker sundere, mere glasfuldt og virker meget mere indbydende nu at glatte, for at have det hængende løst som jeg bedst kan lide. Morknolden er altså ‘gone’ for nu.
Jeg glæder mig virkelig over at have fundet noget der virker og jeg kan på det varmeste anbefale Stuhr økologisk shampoo og selvfølgelig rigtig gerne i kombination med og Stuhr økologisk conditioner. Nu vil jeg med velduftende hår og følelsen af velvære vil jeg nyde resten af søndagen med Victor, Casper og hundene fuldt ud, inden hverdagen kalder igen i morgen. Forhåbentlig bliver det en god og dejlig uge.

Skøn søndag til dig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv klar til efteråret: Garderobe i børnehøjde