Og pludselig har vi et vuggestuebarn

Bliv klar til efteråret: Garderobe i børnehøjde

Nu er det endelig blevet efterår. Det betyder at alting bliver hyggeligere, man kravler tættere sammen i sofaen på de kolde aftener og endelig kan hoppe i støvler, sweatre og halstørklæder igen. Denne tid på året er så smuk og særlig – og allerede inden denne tid er forbi, så venter julen.
Jeg har brugt den sidste måned på barsel til at sammensætte en lun, blød og lækker garderobe til Victor som nu er 8 måneder. Hans tøj er blevet opdelt i ‘dette bruger vi til vuggestue’ og alt det andet. Han har en god kombination af mærker, men jeg går ikke på kompromis med kvalitet. Derfor betaler jeg gerne ekstra for mærker med certificeringer og som jeg ved passer ham og holder til brug/vask. Hele sommeren haar han gået i lyse farver, men der er bare noget over efterårssæsonen der virkelig indbyder til dybe blå farver, al verdens nuancer af brun og armygrøn. Jeg har sammensat et udvalg af prints. striber og basisstyles, som kan kombineres og bruges på kryds og tværs.

Lige nu ligger Victor på grænsen mellem 74 og 80. Så det hele er indkøbt i str. 80, så han kan vokse ind i det og forhåbentlig have glæde af det længe. Hans garderobe består primært af uld/silke fra Joha, uldstrømper fra MP og skridsikre fra GoBabyGo. Ellers er den bygget op om efterårskollektionerne fra Serendipity, MarMar, Soft Gallery og
Minimalisma. Han har bløde bukser og leggings der giver ham mulighed for at bevæge sig, en kombination af bluser og bodyer samt varme striktrøjer fra FUB og Selana. Tøjet her bliver lige nu primært brugt hjemme, da det stadig er nyt og fint. Men i takt med det bruges mere og mere, bliver det selvfølgelig også til ‘vuggestuetøj’. Alt hans tøj er købt hos Parcellet, hvor jeg ved, hvert stykke tøj er købt med henblik på et større sammenhæng mellem mærkerne.
Dermed ikke sagt, at Victors såkaldte vuggestuetøj er af dårligere kvalitet. Det vil jeg lave et indlæg om i denne uge. Jeg er nemlig særlig glad for Lil’Atelier og Müsli by Green Cotton, da kvaliteterne er så bløde og fleksible. Det giver ham virkelig plads til at lege og jeg synes også priserne er i det niveau, hvor man tænker pyt, hvis der kommer banan på for eksempel.
Jeg har ligeledes købt overtøj til institutionsstart og vinter, noget jeg tænker måske kunne være relevant for dig? Jeg har i hvert fald brugt al den vejledning jeg kunne få. Det er en jungle og især med første barn, hvor man gerne vil gøre alting rigtigt og endnu ikke ved hvad der er must-haves og no goes.

Jeg håber i hvert fald min samling af råd kan være nyttige for andre mødre og fædre derude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og pludselig har vi et vuggestuebarn