Vores nye hjem: Så nemt indretter du med personlighed

Og pludselig har vi et vuggestuebarn

Om blot to uger starter vores lille Victor i vuggestue. Jeg kan slet ikke begribe hvor tiden er blevet af. Jeg føler mig på ingen måde klar til at skulle aflevere mit lille fine menneske i armene på fremmede. De skal give ham mad, putte ham og trøste ham. Puha, lige nu virker det grænseoverskridende, men jeg tror det er en morting. Drengen er så imødekommende, smilende og griner sig gennem dagene. Jeg er sikker på han nok skal klare sig fint og når de første dage er overstået, så håber jeg også, at jeg kan sænke mine skuldre og slappe af.

Når det så er sagt, så vil jeg sige at jeg har gjort alt hvad jeg kan for at vi er klar. Der er styr på en ny garderobe i str. 80, som han netop er på vej i. Der er købt madkasse, drikkedunk, rygsæk, ekstra nusseklud og de første små prewalker sko. Jeg har ladet mig fortælle, at ting har tendens til at blive væk i institutioner og det giver jo god mening. Derfor har jeg været i gang med at mærke alle Victors ting med navnemærker fra Identiketter.
 Jeg har bestilt to sæt navnelapper i almindelig størrelse, et sæt mini lapper og et sæt med store navnelapper. Grunden til jeg valgte Identiketter skyldes deres utallige muligheder for at skabe et unikt mærke netop til Victor. Her kan du vælge mellem massevis af figurer, motiver og farvede baggrunde. Jeg tænkte det kunne være smart at have sammenhæng i tingene og havde kastet al min kærlighed over et fint grøn/brunt skovtema. Men Casper har også en mening når det kommer til børneting, og han synes både Victor skulle have mærker med Buzz Lightyear og en dinosaur. Så det har han fået.
Navnelapperne er virkelig smarte. De fungerer som klistermærker, lige til at trække af arket og sætte i vaskemærket i tøjet eller klistre på eksempelvis madkassen. Mærkerne holder vask efter vask. De tåler kulde og helt op til 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Farve og facon holder over lang tid selv efter slid og brug.
Når det kommer til Victors tøj, sko og udstyr – så vil jeg ikke spare. Han fortjener kvalitet, noget der er behageligt at have på og bevæge sig i. Jeg køber 90% af alle hans ting hos Parcellet, hvor jeg har arbejdet de sidste 3,5 år. Selvom jeg ikke skal tilbage i butikken, så stopper jeg ikke med at købe Victors ting her. Tøj og sko skal bruges, han er en aktiv fyr og han er alle vegne – præcis sådan skal det være med en dreng <3

Jeg synes unægteligt kvalitet og pris hænger sammen. Vi betaler gerne for certificeringer, bæredygtighed og gode materialer. Mine favoritmærker er Serendipity Organics, FUB, Joha, Minimalisma og Wood Wood. Jeg er desuden vild med udstyr fra Liewood og overtøj fra Mini a Ture. Med navnemærkerne tænker jeg at vi har sikret os i forhold til at ting bliver væk så godt vi kan, nu kan pædagoger og de andre forældre i hvert fald se hvis de skulle finde noget af Victors. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye hjem: Så nemt indretter du med personlighed