Nyt liv til mors trætte og kedelige hud, hår og negle

Vores nye hjem: Så nemt indretter du med personlighed

Reklame for Poster Store


I fredags fik vi nøglerne til vores nye hjem. Et virkelig fint og hyggeligt rækkehus centralt i Sønderborg med plads til vores lille familie. Siden Victor kom til verden har det været trængt med pladsen og det er så rart, at der nu er flere kvadratmeter at udfolde os på og hvor der er plads til vi som familie kan vokse sammen.

Det absolut vigtigste for mig var, at blive færdig med Victors værelse i en fart. På den måde har vi et sted hvor det er tilladt at have det sjovt, lege og glemme alt om ting man burde lave, for i stedet at hygge sig med vores lille guldklump. Han bliver så stor, der er fart over feltet og han kæmper for at komme rundt og undersøger hver eneste ting der kommer inde for rækkevidde. Netop derfor skulle dette rum fungere fra start.
Vi har købt nye møbler til opbevaring, kombineret det med møbler vi i forvejen havde til ham og så har det hele fået et touch af kærlighed. Vi har købt og fået så mange fine legesager til ham, som vi har haft gemt væk til nu. Det er så sjovt at se hvordan det hele bliver udforsket. Det skal nok blive endnu sjovere til jul!

Vi har givet værelset et dyretema, ikke noget bestemt dyr, men vi elsker dyr og det håber jeg også han kommer til. En rigtig god måde at skabe personlig stil i et rum og gøre det hyggeligt er ved at lave en billedvæg.
En billedvæg kan virkelig vise hvem man er, samtidig er den nem og forholdsvis billig at ændre i takt med trends, interesser og sæsonerne skifter.

Hos Poster Store fandt jeg de fineste plakater med savannens dyr. Jeg valgte en stor med løbende dyr, en vandrende elefant og et par løvebrødre – jeg synes de passede perfekt ind hos en lille dreng. De har virkelig mange søde plakater til børneværelset.


En billedvæg behøver ikke altid bestå af et utal af billeder, men kan som her også bare  sammensættes af tre.

Kvaliteten er i top, materialerne og produktionen er bæredygtige, priserne er gode og så er udvalget enormt hos Poster Store. Faktisk tilføjes der nye plakater til sortimentet hver eneste tirsdag.

Jeg har fået lov til at forkæle jer med en rabatkode der giver 30% rabat resten af august. Koden du skal bruge er ‘homehappydk30’ og gælder alle billeder, dog ikke rammer og ‘Selection’ produkterne.

Senere på ugen vil jeg vise vores store billedvæg i stuen, den er sort/hvid og inspireret af vores yndlingsby. Nemlig New York.

1 kommentar

  • Det gælder nemlig om at sætte et personligt præg på et værelse og ikke mindst et hjem. Det kan jeg kun nikke genkendende til. Især at give den lille trykke rammer.

    Jeg synes ofte jeg falder over dyretemaer på børneværelser, hvor alt er plastret til. Med din vinkel er nu ret fed. Er virkelig fan af billederne, så mon ikke jeg selv investerer i et par stykker. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt liv til mors trætte og kedelige hud, hår og negle