Fødselsdagsønsker 2020

Nyt liv til mors trætte og kedelige hud, hår og negle

Reklame for Berthelsen Beauty Products


Jeg må virkelig indrømme, at jeg det sidste halve år ikke har haft særlig meget tid til selvforkælelse og personlig pleje. Der er bare hele tiden noget der er vigtigere eller som lige skal ordnes.Bare det at få tid til et bad kan være presset med en baby, som ikke længere tager de lange og faste middagslurer. Tidligere denne uge måtte jeg ud at hente ham i carporten i birkenstock og håndklæde om kroppen, fordi han absolut ikke havde tænkt sig at ligge derude længere.

Jeg har gennem Momster fået lov til at teste Berthelsen Beauty Products over de næste måneder. Deres produkter er naturlige og veganske, de er opbygget omkring urter, vitaminer og mineraler. Naturprodukterne er en serie som sammen ‘genstarter’ den indre skønhed. Produkterne Silky Beauty, Chrom, BetaFactor og Silica Extra styrker hud, hår og negle. Efter jeg er blevet mor må jeg indrømme at jeg tænker mere over økologi, parfumer og lignende. Når man står med det her lille fine menneske i armene, så bliver man på en ny måde bevidst om, hvad man udsætter sig selv og ikke mindst sit barn for. Derfor synes jeg produkterne her var virkelig spændende, netop fordi de er baseret udelukkende på naturlige ingredienser. Silky Beauty virker indefra, hvilket har resulteret i en anelse mere uren hud her den første tid. Grunden til det er at produktet renser og udskiller alt det dårlige i huden. Efter 2-3 uger skulle dette blive anderledes og de positive resultater skal begynde at vise sig.

Lige en kort præsentation af de andre produkter: Chrom hjælper med at stabilisere blodsukkeret og når man som mig har en dårlig vane med at indtage for meget sukker, så har man faktisk brug for krom, Silica Extra styrker hud og negle med en masse gode vitaminer mens BetaFactor forbereder huden til solbadning. Produktet hjælper dig til en mere gylden glød og beskytter mod solskoldning, BetaFactor hjælper huden med at danne ny kollagen og beskytter mod oxidativt stress.
Når der er gået yderligere en måneds tid vil jeg give en ny update og en ærlig anmeldelse af produkterne. Jeg er virkelig spændt på om det kan have en god effekt hos mig og give mig det boost der skal til, for at føle mig nogenlunde præsentabel igen, før jeg starter på mit nye job.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsønsker 2020