Tiden efter Corona, en anderledes sommerferie og kommende flytning

Fødselsdagsønsker 2020

Annonce for VANBRUUN


Nu er der kun få uger til min fødselsdag og i år synes jeg, at det har været virkelig svært at finde på noget at ønske mig. Måske er det en mor-ting hellere at ville bruge alle penge på barnet, et urealistik ønske om at få min far tilbage, eftervirkninger af Coronakrisen som leder hver en ønsketanke mod rejser og oplevelser eller måske hænger det sammen med, at vi få dage før min fødselsdag flytter ind i vores nye hjem. I hvert fald er min ønskeseddel ret praktisk i år. Jeg har alligevel prøvet at lave en inspirerende collage med blandede ønsker, hvis du nu måtte sidde i samme situation som mig og være lidt uinspireret.

Det er nok ikke alle ønsker der er lige realistiske på sådan en fødselsdag, hvor jeg trods alt kun fylder 29 år.
Højt på min ønskeliste står nogle gode ANGULUS støvler til efteråret, en god ansigtcreme og en rejse til New  York. I den praktiske ende af den står nyt sengetøj, håndklæder, røreskåle (som ikke er lavendelfarvede), en knivmagnet og en madkasse jeg kan bruge, når jeg starter på mit nye job.

Jeg ønsker mig også altid smykker, jeg har siddet og fundet inspiration hos VANBRUUN, som har de smukkeste diamantsmykker. Én ting er helt sikkert, jeg kunne da godt tænke mig en af de smukke forlovelsesringe som den på billedet hvis jeg en dag skal giftes. Casper snakker meget om bryllup, sådan rent praktisk er det smart at være gift med barn, hus og bil. Vi elsker hinanden og det er selvfølgelig også af den grund og det er flere år siden vi har aftalt vi skulle giftes engang i fremtiden, men jeg synes det er lidt mærkeligt at skulle giftes, når min far ikke er her til at overvære det. Måske er det mere realtisk at ønske mig et par af de smukke øreringe eller et simpelt armbånd i sølv. Faktisk går jeg med forgyldte smykker, men af og til synes jeg sølv passer bedst til tøjet og derfor kunne jeg godt bruge lidt nyt.

Jeg ønsker mig også krystalglas fra Frederik Bagger. Jeg har en del crispy vandglas, men jeg kunne godt bruge nogle skåle, champagne- og vinglas. Jeg synes det er virkelig smukt og eksklusivt i sit udtryk. Det er som om alt bare smager bedre i de glas. Kender du den følelse? 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiden efter Corona, en anderledes sommerferie og kommende flytning