Og sådan gik der et halvt år ..

Tiden efter Corona, en anderledes sommerferie og kommende flytning

Indlægget indeholder reklamelinks. Reklamelinks er markeret med*

Der er vist ingen i hele landet, der har haft det forår og den sommer man havde forventet og set frem til. For mit vedkommende har min barsel været helt anderledes end jeg havde drømt om. Jeg havde set frem til caféture med et sovende barn i barnevognen, masser af tid med min svigerinde og niece på den anden side af grænsen og babysvømning. Ingenting gik dog helt som planlagt. Dermed ikke sagt vi har haft en dårlig barsel, bestemt ikke. Vi har haft masser af tid til hjemlig hygge og nærvær. Jeg føler allerede vi kender Victor virkelig godt, på trods af han kun – og samtidig allerede -har været i vores liv i et halvt år. Jeg ved ikke hvordan de to ord kan gå i samme sætning, men det er en sjov følelse.

Vi havde planlagt en sommerferie i Italien på campingpladsen Union Lido, hvor jeg har været mere end tyve gange som barn med mine forældre. Et sted jeg elsker og som har kæmpe betydning for mig. Dog blev vores ferieplaner i år begrænset til Danmark, hvor vi har været i sommerhus ved Vesterhavet. Heldigvis ramte vi lige den uge med allermest solskin og varme. Vi var i Givskud Zoo, grillede hver aften, badede i vores indendørs pool og var ved stranden. Faktisk var vi også ude at bade i Vesterhavet. Set i bakspejlet var det helt perfekt, men jeg må også indrømme at jeg glæder mig til næste sommer hvor turen uden tvivl går til Italien.

Nu er Casper tilbage på arbejde og jeg er tilbage på barsel. Pt lever vi et stort flytterod, der er kasser stablet fra gulv til loft, der står nye møbler og småting i uåbnede kasser, Vi lever med det, der er plads til dagens måltider, leg på gulvet for barn og hunde og senge vi kan sove i. Heldigvis nærmer tiden sig for flytningen og jeg må virkelig indrømme jeg glæder mig. Jeg glæder mig til at få mere plads og til at indrette et hjem, der nu skal rumme en børnefamilie. Jeg har i den forbindelse gjort mig mange tanker omkring indretning og lige nu er jeg faldet over LinenMe og deres mange sengesæt*. De har nemlig et bredt udvalg af de fineste kvalitets sengelinned i forskellige mønstre og farver.  Men igen tilbage til hverdagen, for inden vi får set os om begynder hverdagen for Victor med vuggestue, jeg skal starte på uddannelse og pludselig bliver vores liv helt forandret. Alt det velkendte er smidt ud til højre og vi begynder på noget nyt og forhåbentlig bliver det hele rigtig godt. Jeg vil den næste tid dele mere omkring vores flytning, nye køb til huset og alt det her omkring barsel der slutter og en baby der pludselig blev vuggestuebarn.

1 kommentar

 • Tina

  Meget skønt billede med den mest nuttede store baby 🙂
  Det lyder godt med sommerhus og råhygge 🙂
  Glæder mig til at følge med i jeres flytning og indretning af jeres nye hjem.
  Pas på jer og god pakning og flytning ønskes !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og sådan gik der et halvt år ..