I år ønsker jeg mig ..

En uge til første december og en måned til juleaften

Julehyggen er for alvor begyndt at fylde i dagligdagen. Hver eneste dag spiller julemusikken i huset, der bliver tænkt på ønskesedler, købt og pakket gaver ind. Juletræet står pyntet og gaverne bliver lagt under én for én og skjuler allerede vores juletræstæppe, en tradition vi har haft hvert eneste år i de nu 8 år vi har boet sammen. For os er julen ganske speciel. Det er på en eller anden måde blevet ‘vores tid’ på året, her hygger vi os lidt ekstra hver eneste dag, gør noget ekstraordinært for at glæde og overraske hinanden. Det resulterer også altid i en gaveregn i form af pakkekalender og mange gaver til hinanden under træet på juleaften ♥

I år er julen lidt ekstra speciel fordi jeg går på barsel om ganske få arbejdsdage, Casper har taget ferie og vi skal virkelig hygge os inden vores lille fyr kommer til verden. Det er samtidig en mærkelig tanke, at vi næste år til jul har en søn på knap et år, som vi skal dele denne store juleglæde med. Jeg kan slet ikke engang forestille mig, hvor meget vores liv kommer til at ændre sig på det næste års tid, men jeg glæder mig. Vi glæder os.  I dag havde vi begge fri og derfor er dagen blevet brugt på at sove længe, hente morgenmad hos bageren, en lang gåtur i skoven med hundene og et besøg hos min mormor for at pynte til jul. Til eftermiddag havde vi købt et lækkert kløben – jeg tror det er en sønderjysk juletradition – men ikke desto mindre en af vores favoritter. Det søde brød med marcipan, rosiner, flormelis og smør er for mig indbegrebet af julehygge. En rigtig god måde at fejre december snart banker på døren.

Nu venter en travl arbejdsuge med Black Friday og weekendarbejde både lørdag og søndag, men heldigvis har jeg to fridage i løbet af ugen og når vi når til fredag er der kun én uge til jeg kan gå på barsel. Noget jeg virkelig har set frem til. Åh hvor jeg dog glæder mig til at hygge med hundene, slappe af, købe de sidste julegaver, bage småkager og få sovet igennem inden babyen kommer. Jeg har selvfølgelig også en del praktiske ting på programmet, så som en masse tøj, stofbleer og tilbehør der skal vaskes. En del udstyr der skal gøres klar og nåh ja, så skal jeg måske også til at forberede mig en lille smule mentalt på fødslen. Men alting til sin tid, i december er der heldigvis så utrolig mange gode og dejlige ting at fokusere på, så jeg er sikker på de sidste 6 uger til termin kommer til at flyve afsted.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I år ønsker jeg mig ..