Et efterårsinspireret bord med mit favorit stel

I år ønsker jeg mig ..

Åh den søde juletid nærmer sig med hastige skridt. Jeg er sådan en, der altid ønsker mig alt og ingenting. Jeg synes altid det er svært at finde på noget når man skal, derfor skriver jeg egentlig ønskeliste hele året. Jeg bruger den som en belønning hvis jeg vil købe noget til mig selv, fordi jeg har gjort noget godt eller måske bare har fortjent til at smile af. Og så bruger jeg den selvfølgelig til min fødselsdag og jul.

I år synes jeg virkelig det er svært at ønske noget, fordi jeg ved er venter mig et års barsel hvor jeg skal gå hjemme og absolut ingen idé har om, hvad der venter mig. Derfor tror jeg også mine største ønsker i år er noget så komfortabelt som en blød badekåbe til de vågne nætter og tidlige morgener, et par lækre sweatpants og et par gode sko til gåturene med barnevognen og hundene. Herhjemme samler vi efterhånden på Nike Air Max 270, som efter både min og Caspers mening er de bedste sko vi nogensinde har haft og derfor står der intet mindre end 9 par i vores skoreol. I år ønsker jeg mig altså et par i helt sort, fordi det både er pænt og praktisk.
Jeg har selvfølgelig også fundet på andre ønsker. Blandt andet ønsker jeg mig makeup, nogle lækre produkter til badet og lækker hudpleje. Jeg ved ikke hvor meget tid jeg får til den slags, men så har jeg det da, til de dage hvor man skal ud af døren. Jeg har også altid smykker på min ønskeseddel, fordi jeg synes det er dejligt at få og noget man sjældent køber til sig selv. I denne uge har vi netop fået en super lækker clutch hjem med integreret pusleunderlag fra CAMA Copenhagen. Jeg har allerede købt pusletasken, men jeg tænker denne clutch er super ideel til de dage man ikke skal så langt, til at have med i bilen og lignende.

Jeg ønsker mig også altid noget til hjemmet. I år står der en plaid, sengetøj og praktiske ting til køkkenet på min liste. Derudover har jeg kastet min kærlighed over den nye lanterne fra By Lassen og rent praktisk kunne jeg godt bruge en base til min Kubus 4 og 8. Derudover ønsker jeg mig Kähler Hammershøi julestel og tilbehør dertil.

Jeg er sådan en der bedst kan lide at købe gaver til andre. Derfor bryder jeg mig som sådan ikke om at ønske mig noget, men selvfølgelig er det rart at få noget man godt kunne tænke sig. Jeg føler lidt, at min bedste måde at give igen på, er ved at købe flere gaver til dem jeg holder af, så de bliver mindet om hvor taknemlig jeg er for dem på årets bedste aften ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et efterårsinspireret bord med mit favorit stel