Efterårshygge

Et efterårsinspireret bord med mit favorit stel

Dele af stellet er en gave fra Rosendahl Design Group 


Da jeg første gang så Kähler lancerede Hammershøi stellet blev jeg simpelthen så glad. Jeg havde sådan gået og drømt om et stel jeg kunne samle på, som ikke nødvendigvis skulle være Royal Copenhagen. Jeg faldt pladask for den enkle stil og Hammershøi seriens elegante riller.  Jeg begyndte straks at samle og siden har jeg hvert år ønsket mig glas, tallerkener og tilbehør til fødselsdag og jul. Min samling er efterhånden rigtig stor og jeg elsker at kunne dække op til en lækker middag og invitere dem vi holder af. For mig er det helt fantastisk at der i serien fås alt fra lysestager, tallerkener, glas og bestik. Nu har jeg også samlet længe nok, så jeg kan dække op til 12 – men jeg kan stadig finde flere ting jeg ønsker mig.      Her ses kun selve opdækningen af bordet til Caspers fødselsdag tidligere på efteråret, men jeg bliver for alvor glad når jeg også kan stille fade og skåle på bordet i samme design. Maden bliver i min optik dobbelt så lækker at se på, når den serveres på fineste vis. Jeg går og drømmer om at udvide min samling med deres juleudgave af Hammershøi stellet. Jeg har ganske få ting, men for mig er det en ny samling som kun lige er begyndt. Jeg drømmer om den dag, hvor jeg skal invitere til juleaften og servere maden på det smukt juledekorerede stel.  Det jeg absolut bedst kan lide ved Kählers stel er, at det ikke kun kan bruges til pænt. Herhjemme bruger vi det til hverdag såvel som til gæster. Det er præcis som den der gode sorte go-to kjole der hænger i skabet og kan redde enhver anledning. Den der kan dresses up til festligt brug og nedtones med et par sporty sneakers. Jeg tror i bund og grund, at det er det jeg elsker mest ved at dække op med Hammershøi. Samtidig er jeg ret vild med, at det ikke er et stel man ser alle steder. Faktisk kender jeg ikke andre der bruger det og for mig bliver det kun smukkere af den grund. Kähler har altid været et af mine favorit brands og for mig er det indbegrebet af smukt dansk design.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårshygge