Oktober er den smukkeste farve

Efterårshygge

Gave fra Rosendahl Design Group 


Der er bare noget over de her crispy dage, hvor vinden er frisk og man får kolde kinder udenfor. Jeg elsker fornemmelsen af at trække vejret dybt ned i maven og mærke efteråret. Der er noget smukt over bladene der falder af træerne og nu kan man godt begynde at fornemme julen er på vej. Weekenden og mandag brugte vi på at fejre Caspers fødselsdag og nu er det ligesom tilladt at tænde for julemusikken og begynde at tælle dagene.
I år er jeg sikker på, at december bliver endnu mere fantastisk end den plejer. Jeg glæder mig helt utrolig meget og jeg kan også mærke, at jeg glæder mig til at tilbringe noget mere tid herhjemme. Jeg har igen fået lyst til at skabe fornyelse og købe nyt til hjemmet, hvilket giver god mening når man tænker over hvor mange timer der skal bruges herhjemme i 2020.

Senest har jeg modtaget de smukke nye Hammershøi stager i den afdæmpede lysegule farve, Birk, som en gave fra Kähler. Jeg havde ønsket mig siden jeg så dem første gang og synes virkelig de er pæne. De kan noget andet end de klassike hvide vi har i forvejen. Jeg synes stagerne er skønne her i efteråret, men jeg kan bestemt også forestille mig dem på bordet til forår og påske. Jeg vil nyde dem hver aften når mørket falder på, indtil juledekorationer og skæret fra træet erstatter dem for en kort periode. Jeg er helt vild med lysegul, men lige i juletiden er jeg altså mere traditionel og holder mig til det røde, hvide, grønne og alt det der glimter i sølv og guld ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober er den smukkeste farve