Hvad skal man have til baby?

Oktober er den smukkeste farve

Oktober er jo reelt set en måned, men det er nok den måned med de smukkeste farver. Jeg elsker de brændte nuancer og jordfarver som både natur og garderobe byder på i denne tid. Jeg ved ikke hvordan, men jeg har vokset mig til at holde af efteråret. Jeg nyder virkelig al hyggen der følger med, tankerne om julen der nærmer sig, mørke aftener med stearinlys og lange gåture i den smukke efterårsskov.  
I takt med maven vokser, så kan jeg også mærke jeg glæder mig mere og mere til at gå på barsel. Jeg er så heldig, at jeg kan tilbringe december herhjemme med de sidste forberedelser til baby melder sin ankomst, julehygge, afslapning og tid til hundene. Måske er det netop derfor, at jeg i år glæder mig ekstremt meget til juletiden -mere end jeg plejer og det siger ikke så lidt. Jeg har et kæmpe julehjerte og de seneste uger har vi set et afsnit Pyrus inden sengetid. Jeg er allerede igang med årets pakkekalender til Casper og de første julegaver er i hus. Faktisk har jeg også i dag brudt en tradition fordi jeg slet ikke kunne vente mere. Min mor har altid sagt, at vi fra 15. oktober må høre julemusik og begynde at købe julepynt, men jeg har altså allerede købt den første nye pynt og i dag da jeg var i bad fandt jeg min juleplayliste på Spotify frem.

Jeg håber, at jeg gennem min barsel kan få endnu mere tid til små skriblerier herinde og endnu flere billeder fra vores hverdag. Jeg kan i hvert fald mærke, at jeg har fået enormt meget lyst til at lave lidt om herhjemme, købe nye hyggelige lysestager, puder og plaider til sofaen, som jeg iøvrigt også drømmer om at fornye. Det er helt sikkert fordi, at jeg ved hvor mange dejlige timer der skal tilbringes herhjemme det næste års tid og pludselig kan jeg få glæde af vores hjem hver eneste dag. Lige nu synes jeg, at dagene flyder sammen i arbejde, huslige pligter og træthed, men alligevel føler jeg mig mere glad end jeg nogensinde har været før. Jeg forsøger at nyde nuet til fulde og jeg elsker at være gravid, det er virkelig den skønneste fornemmelse af liv i maven og alle de dejlige forventninger der følger med. Jeg glæder mig så meget, men først og fremmest fordi vi går en dejlig weekend i møde, hvor vi skal fejre Caspers fødselsdag og jeg har heldigvis fri. Det kan slet ikke blive fredag hurtigt nok : )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal man have til baby?