Vi skal have en baby!

Babyudstyr: En helt ny verden

I fredags rundede vi en milepæl i graviditeten, nemlig en vellykket 20 ugers scanning. Jeg er dermed halvvejs gennem graviditeten – faktisk synes jeg ugerne er gået uendelig hurtigt og jeg glæder mig bare til alt det der venter os. Jeg synes denne tid på året er fantastisk, jeg elsker det crispy efterår og alle farverne, jeg elsker hyggen og alt der følger med. Før vi får set os om er det jul og så står vi snart med vores lille dreng i armene ♥

Noget af det jeg nyder ved ventetiden er alle de fine, små babykøb. Vi startede med at lave en liste over ting vi skal have i hus inden han kommer og en liste med ønsker eller ting vi godt kan vente lidt med. Casper og jeg er begge sådan anlagt, at vi rigtig godt kan lide at købe ting selv. For mig ligger der overvejelser bag hver ting vi har valgt og jeg kan ikke finde én ting herhjemme, som jeg ikke glæder mig til at give ham på eller tage i brug.

Jeg har selv ledt længe på nettet efter lister og lignende, så jeg kan få en reel idé over hvad vi virkelig behøver og for at undgå at købe alt for meget. Jeg kan nemlig heller ikke lide at have overflod af ting, så hellere bruge ekstra penge på det vi nøje udvælger. Jeg arbejder til daglig i en rigtig lækker forretning/webshop med babyudstyr, baby- og børnetøj. Det har jeg gjort de seneste tre år og det har også givet mig en idé om hvad andre er glade for og jeg har bestemt også dannet mine egne indtryk af hvilke mærker jeg synes er lækrest. Når vi engang er færdige med at købe ind, så vil jeg dele vores valg herinde og forhåbentlig kan andre kommende mødre blive glade for min liste. Noget af det jeg har købt er en blød og varm uldfleecedragt fra Engel Natur. Denne brune farve er en nyhed og da jeg så den vidste jeg at vores søn skulle have netop den. Den er blød og lækker – perfekt til at holde ham varm, nu hvor han formentlig melder sin ankomst en af de første dage af 2020, hvor vinteren stadig er lang.

Tøj er faktisk noget af det jeg synes er sværest. Som førstegangs forældre har man bare ingen jordisk chance for at vide hvad man egentlig får brug for. Jeg har nærmest ikke købt noget i størrelse 50, af den grund jeg frygter han vil blive for stor til det allerede ved fødslen. Jeg tror vi har to dragter, et par bukser og en enkelt body – så må vi skynde os at købe mere, hvis han nu viser sig at være en lille fyr ♥

2 kommentarer

 • Tina

  Stort tillykke med halvvejen til den søde lille gut guldklump kommer til verden.
  Ja det er svært med tøj og hvor meget.
  I kan altid finde lidt billigt i en genbrug til hvis han skulle være helt lille.
  Der findes også sider med økologisk tøjpakket, her får man til en størrelse og bytter senere til større størrelse, det koster en fast månedlig pris, men klar bedre end at købe en masse, som den lille kun kan passe et par uger.
  Du ønskes en god sidste del af din graviditet.
  Nyd den og mærk efter, syng for ham, spil noget fast god musik for ham, han husker og genkender når han kommer ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Tusind tak for din søde besked, Tina <3
   Jeg synes virkelig også jeg forsøger at begrænse mig, netop fordi jeg hellere vil have han når at bruge tingene end at have haft dem på en enkelt gang.

   Kram fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal have en baby!