Hverdagsluksus fra Meraki

Vi skal have en baby!

Ind i mellem tager livet en drejning, som på et øjeblik vender verden om og pludselig sætter alting i et nyt perspektiv. Sådan havde jeg det, da jeg opdagede at der inde i mig banker et lille hjerte. Jeg er gravid – noget jeg har drømt om, noget jeg har ønsket og noget jeg har glædet mig til. Jeg tror man som pige på et eller andet tidspunk har haft en forestilling om livet som mor, det at være hele verden for et nyt lille menneske og nu er det min tur – det er vores tur.
Jeg tror på, at alting kommer til sin tid og nu var tiden inde for os.
De seneste år har både Casper og jeg selv udviklet os som individer, men også som par. Jeg føler vi er vokset i takt og pludselig føles alting bedre end det nogensinde har gjort. Vi er hinandens bedste venner, vi kan betro hinanden alting og vi er gode sammen. Vi skændes aldrig, vi har en intern tålmodighed og jeg er så taknemmelig for det. Jeg glæder mig ubeskrivelig meget til det eventyr vi sammen skal ud på og jeg kan næsten ikke vente til kalenderen skriver januar 2020 ♥

Det er en helt ny verden der har åbnet sig og hvor starter man lige? Vi er gået igang med at købe lidt af hvert, samtidig prøver vi også at tænke realistisk og fornuftigt. Helt ærligt, så har vi ingen idé om hvor meget vi behøver og jeg kan ikke lide at købe for meget. Jeg værdsætter kvalitet frem for kvantitet, måske en mindre skade jeg har fra mit arbejde. Men jeg kan godt lide at ting er i orden, at betale ekstra for babytøj uden skadelig kemi og som jeg med ro i hjertet kan købe, fordi jeg ved de er produceret under ordentlige sociale forhold. Samtidig vil jeg også være ærlig at sige, jeg synes det er svært at holde igen. For hold nu op hvor er alting bare meget sødere i størrelse lille bitte.

Jeg håber at du har lyst til at tage med på vores rejse, jeg tænker i hvert fald at vores nye univers er noget jeg gerne vil dele. Jeg nyder godt af andres erfaringer, så måske kan nogen også få nytte af mine ♥

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsluksus fra Meraki