8 gaveidéer til mors dag

En nemmere hverdag – Dagligvarer til døren

Den sidste tid har jeg været træt og har virkelig ikke haft særlig meget overskud til hverdagens gøremål. En af de ting, som jeg virkelig synes kan være et helvede sådan en fredag eftermiddag som i går, er at skulle ud at handle med resten af Sønderborgs befolkning. Jeg glemmer altid noget vigtigt eller impulsshopper noget, som vi absolut ikke har brug for.
Siden jeg første gang hørte om udbringning af dagligvarer, har jeg tænkt det var smart. Dog har jeg aldrig forestillet mig det kunne lade sig gøre her på Als, men at det var forbeholdt storbyer. Der tog jeg fejl!
Jeg prøvede for første gang denne uge at lave en kurv online hos Coop, rettere Kvickly Nordborg, hvor jeg sammensatte en masse lækre dagligvarer til weekenden og den kommende uge, for  at afprøve konceptet en gang for alle. Jeg må sige det var nemt og lige til. Jeg er super overrasket over den præcise og meget fornemme levering. Kød var pakket for sig, mens mejerivarer var samlet. Varerne fra køledisken blev leveret i en termokasse, så de var kolde. Det samme med frostvarerne, som var pakket i tøris for at nå frosne frem. Det er virkelig smart.
Deres udvalg er kæmpe stort og jeg bestilte alt fra mælk, grøntsager, juice til hundekiks. Alle varerne var friske og havde en god holdbarhed, noget jeg måske egentlig ikke havde forventet idet man ikke selv kan vælge. Men jeg blev positivt overrasket. Udvalget er indbydende med fine billeder og siden er opdateret med ugens tilbud.
Prøv engang at kig her.

Det er super nemt med levering lige til døren på et aftalt tidspunkt. Jeg slipper selv for at starte bilen for at køre ud at handle. Tænk hvis denne tendens kunne sprede sig, så vi alle lod bilerne stå og i stedet lod én enkelt bil køre rundt med varer for at levere. Det ville være enormt bæredygtigt og godt for klimaet på sigt.
Bestiller man hos Kvickly i Nordborg får man tilmed en lille overraskelse med når man handler på denne måde. Casper var særligt begejstret, han er nemlig en rigtig gin-elsker. Så denne lille gin og tonic var ideel sådan en fredag. Jeg spurgte om lov til at fotografere under leveringen, så jeg kunne dele min oplevelse her. Jeg synes virkelig der noget potentiale i konceptet og det er absolut ikke sidste gang vi vælger denne løsning. Tænk engang at det er muligt på lille bitte Als.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 gaveidéer til mors dag