Skønneste sæler i træ

8 gaveidéer til mors dag

Det er blevet maj og mors dag nærmer sig. Jeg har virkelig været i tvivl om hvad vi skulle finde på til vores mødre i år, men jeg synes vi har fundet nogle gode idéer. Dog tænkte jeg, at der måske sidder et par stykker derude (udover mig), som synes det er svært at blive ved med at finde på noget år efter år. Jeg gik derfor på Luxoliving, som jeg faktisk oftest gør når jeg skal finde inspiration til ønsker til mig selv eller gaver til andre. De har samlet en stor gavekategori med idéer til mors dag – her har jeg udvalgt otte gode bud, som jeg synes er virkelig fine.

Jeg har udvalgt et udpluk af personlige og praktiske gaver. For at starte med de mere personlige synes jeg et fint armbånd fra Jane Kønig, hvor du kan vælge dit eget forbogstav eller et ‘M’ for mor kunne være en enormt sød gaveidé. Smykker er næsten altid et hit og noget man heller ikke kan få for mange af. En anden idé kunne være et af tidens meget populære perlespænder eller nogle lækre plejeprodukter fra Meraki. Luxoliving har bl.a. et sæt med shampoo og balsam eller et kit med makeupbørster.

Hvis vi bevæger os over på den praktiske banehalvdel, så har jeg udvalgt nogle ting, som din mor måske ikke vælger selv at bruge penge på. Vi kan godt kalde det en form for hverdags luksus. Her har jeg fundet en smuk fyrfadsstage fra By Lassen og Kay Bojesens nye olie- og eddikesæt. Begge dele er virkelig flotte, men også i den dyrere ende. Hvis du er på udkig efter lidt billigere gaver, som stadig er praktiske, så kunne du kigge på de her vævede viskestykker fra Ferm Living. Det er simpelthen de BEDSTE viskestykker vi nogensinde har haft herhjemme og vi har dem i alle farver. De er både pæne og så kan de tørre, en kombination jeg faktisk synes er rigtig svær at finde. Selvom et viskestykke kan virke som en kedelig gave, så kan jeg garantere dig for, at det bliver noget din mor kommer til at værdsætte. Jeg gav min mor et i julegave og hun er helt vild med det, måske netop fordi det er bedre end de klassiske hvide med blålige tern.
Sidste gaveidé er salatbestik – en sikker vinder. Sommer er lig med grillmad og masser af friske grøntsager og frugter. Det er højsæson for lækre salater og derfor vil gaven kunne bringe stor glæde og gavn i dagligdagen og være en lille reminder om dig.

Jeg har fået vores mors dags gaver i hus, men jeg må indrømme jeg ikke er helt sikker på jeg rammer plet i år med de gaver der ligger indpakket herhjemme. Dog har jeg valgt ikke at ville bekymre mig mere om det, for min mor plejer virkelig at være ualmindelig taknemmelig og hun bytter aldrig noget. På trods af det, så vil jeg selvfølgelig gerne give hende noget der bringer glæde og kan være en overraskelse netop denne ene dag på året, hvor ønskelister altså ikke er tilladt – de må vente til fødselsdag og jul.

1 kommentar

 • Tina

  Så fine gaveidéer 🙂
  Min mor er desværre død, men jeg er jo selv mor.
  Jeg plejer ikke at få gaver, men blomster – hvilket er smukt og bringer livsglæden frem.
  Håber dine morgaver bringer glæde, mon ikke de gør 🙂
  En god dag ønskes ovenpå blæsevejret.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønneste sæler i træ