Feminint forår og nedtælling til sommer

Skønneste sæler i træ

Jeg elsker dyr. Jeg er sådan et menneske der gerne vil redde alle dyr på jorden, sørge for alle er mætte og glade, måske lige med undtagelse af insekter og særligt edderkopper, dem har jeg virkelig et anstrengt forhold til.  Vi har to hunde, Enzo og Balou, og selvom jeg synes alle hvalpe er fantastiske og nuttede, så skal vi altså ikke have mere end to hunde ad gangen. De fylder mere end rigeligt i vores dobbeltseng, spiser masser af mad og går oftere til frisøren end jeg gør. Alligevel er der altid plads til liiidt flere dyr herhjemme i form af træfigurer på hylder og alle andre flader. Jeg har en stor samling af Kay Bojesen, Architectmade og Lucie Kaas, men for nogle uger siden spottede jeg de fineste sæler på Instagram.
Sælerne er fra Spring Copenhagen. Faktisk har vi både deres bordskånere og Caravel lysestagen, men alligevel blev jeg virkelig overrasket da jeg så sælerne kom herfra. Jeg synes sættet er helt fantastisk pga. de mange detaljer og forbindelsen der er mellem de to dyr. Jeg elsker når figurerne fortæller en historie som giver anledning til at slippe fantasien fri og til at personliggøre dem. Jeg kunne faktisk godt finde på at købe flere sæler til samlingen, der altid kan udvides med en ekstra ‘voksen’ eller et ‘barn’ mere. Sælerne minder mig om den vidunderlige nordiske natur og havet omkring os. Jeg finder en særlig ro ved vandet, det er mit favorit sted at gå med hundene og det bedste sted at lade tankerne flyve frit. Jeg har altid elsket vand og været meget fascineret af havets dyr og dybde.  Babysælen koster kun 249,- og den store sæl 349,-
Helt ærligt, så synes jeg man får virkelig meget for pengene. Det er uden tvivl nogle af de sødeste trædyr vi har herhjemme. Jeg synes de emmer af liv og fortællinger, særligt pga. deres hoveder som kan drejes. Når de har hovedet liggende på skrå minder de store mørke øjne mig faktisk lidt om hundene når de plager eller prøver at forstå hvad vi siger til dem. Jeg har fået enormt mange kommentarer på Instagram omkring sælerne, hvor de er fra, osv. Faktisk har flere troet det var nye dyr fra Kay Bojesen og det siger jo bestemt ikke så lidt. Der er gratis fragt hvis du køber sælerne direkte på Spring Copenhagens egen hjemmeside, hvilket jeg helt klart synes er værd at tage med.


Sælerne er en gave fra Spring Copenhagen 

1 kommentar

 • Tina

  Hvor er de søde dine sæler 🙂
  Godt at høre, at du elsker dyr og er go ved jeres to hunde 🙂
  Min Grand Danois fylder også godt i sofaen, den sover ikke lige med i sengen, men det gør min datters store Main Coon 🙂
  Aften hilsner herfra !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feminint forår og nedtælling til sommer