Fremtiden er flyttet ind: Intelligente lamper og sikring af hjemmet

Feminint forår og nedtælling til sommer

Jeg har været fraværende og det skyldes to ting; manglende tid og en computer der ikke kunne mere.  Jeg har ligget syg hele weekenden og i dag kom Casper hjem med en ny computer til mig, fordi han ved hvor længe jeg har manglet en og fordi vi snart har delt hver dag i syv år. Jeg græd af glæde. Han er så sød! Vi er stadig kun i marts, men alt inde i mig skriger efter lune forårsdage og sommer med høj solskin, lange aftener og bare ben. Jeg tror, at jeg efter sommeren vi havde sidste år har fået rimelig høje forventninger til de kommende fem måneder. Jeg glæder mig ufattelig meget til varmere dage, mindre regn og til endelig at kunne gemme vinterjakken væk for nu. Vi har udsigt til en konfirmation i maj, et bryllup og en tur til Tenerife i juni – hvilket allerede nu har givet mig anledning til at shoppe. Jeg plejer faktisk aldrig rigtig at købe noget i dette halvår, for jeg er absolut mest til efterårets brændte og varme farver, jeg har egentlig altid været typen der helst gik i mørkt tøj, men lige nu har små fine blomsterprints, pasteller og særligt rosa virkelig en effekt på mig, som bare siger ‘køb mig’

Faktisk plejer jeg aldrig rigtig at dele andre køb end de boligrelaterede herinde, men det eneste jeg har købt den seneste tid er faktisk noget så praktisk som et skoskab til vores bryggers og to plakater, for at gøre det lidt mere pænt og indbydende at træde ind i vores hjem. I stedet for at købe ting til hjemmet, så har jeg faktisk købt en del til mig selv. Marts har budt på fire nye par sko, det mangler jeg nemlig altid. Jeg har en kæmpe sneaker-mani, noget Casper og jeg heldigvis deler, så han forstår behovet for altid at kunne bruge te par nye sko. Noget af det jeg har købt den seneste tid er sneakers fra Woden. Faktisk er det et mærke jeg har lært at kende gennem arbejde, hvor vi forhandler det til børn og nu har jeg altså tre par.

Jeg har købt denne model i både rosa og hvid, hvilke jeg tænker vil være super lækre med bare ben til sommer. De er cool til en kjole i hverdagen og de hvide tænker jeg bestemt også kan blive min redning til konfirmation og ud på natten til brylluppet, hvor fødderne kan være blevet ømme. Jeg glæder mig til at springe i sommerkjoler, shorts, sneakers og sandaler, mens jakken kan blive hængende derhjemme. Jeg læder mig til lysere hår og brunere ben.  Kan lige forestille mig den her meget lyserøde nederdel med en hvid t-shirt en sommeraften på Tenerife.

De smukke regnbueøreringe er faktisk noget jeg har ønsket mig siden jul. Jeg har længe godt kunne tænke mig et par større øreringe og lige nu har jeg bare noget med farver. Sådan et par kan kan bruges til al slags tøj og pifte selv et helt sort outfit op så let som ingenting. Faktisk var jeg så heldig at vinde et gavekort til Butik Blossom sidste uge, hvilket jeg brugte på de smukke øreringe, en lækker maxikjole med slangeprint og en super lækker bikini.


Al den shopping har virkelig gjort udsigten til sommer og ferie endnu sjovere. Jeg har nærmest ikke holdt ferie de sidste tre år grundet forskellige omstændigheder på arbejde. Faktisk tror jeg, at det også har været grund til at jeg det seneste år har været mere ramt af sygdom end jeg nogensinde har været før. Jeg har ikke haft ro til at komme mig helt før jeg er startet op igen og lige nu har det altså resulteret i endnu en omgang influenza og flere dage under dynen. De ferier vi har holdt har vi prioriteret storbyferie i New York, hvilket 2019 også kommer til at byde på – men først og fremmest skal vi altså nyde en uge i Spanien med solcreme, badetøj, tapas, vin og afslapning.

Er du også begyndt at glæde dig til forår og sommer? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fremtiden er flyttet ind: Intelligente lamper og sikring af hjemmet