Små forårstegn og friske blomster i flere uger

Fremtiden er flyttet ind: Intelligente lamper og sikring af hjemmet

Over de seneste måneder har vi fået installeret Philips Hue i det meste af hjemmet – ude såvel som inde. På sigt, når vi en dag finder stedet vi skal bo resten af vores liv, så kan jeg forestille mig vi skifter alt om til Philips. Det fungerer til perfektion og er virkelig intelligent, så intelligent at man slet ikke engang tør forestille sig hvad fremtiden bringer. Forestil dig lige engang, at du kan slukke alle lamper i hele huet med et enkelt klik på din telefon, et tryk på en fjernbetjening eller blot ved at sige til din Google Home “Hey Google, sluk alle lamper”.
Det kræver selvfølgelig en Philips Hue Bridge, men sådan en koster omkring 400 kroner og så er du altså klar til at købe lamper eller blot nye pærer til de lamper du i forvejen har.

Men det intelligente stopper altså slet ikke her.
Philips Hue giver dig mulighed for at skifte mellem millioner af farve nuancer, lys niveauer og varme/kulde balancer i dine lamper, så du vælge præcis den belysning der passer dig og din familie bedst i de enkelte rum. Det er så nemt at installere og det er nemt at ændre på lyset. En anden ting, som virkelig tiltalte mig ved Philips Hue er, at man kan forebygge indbrud, eller i hvert fald gøre rigtig meget for at undgå det. Vi har i forvejen alarmsystem og videoovervågning, men derfor er det alligevel altid lidt med en knude i maven man forlader sit hjem. Ikke så meget pga. tingene, men faktisk mest i forhold til hundene. Det ville knuste mit hjerte hvis de stak af, blev stjålet eller gjort fortræd.
Med Philips Hues app har du mulighed for at tænde og slukke dine lamper uanset hvor du befinder dig. For eksempel kan du tage afsted på ferie, men med dine smarte lamper få det til at ligne, at du rent faktisk er eller har været hjemme. Det synes jeg er virkelig smart!

Vi har valgt at købe disse til E27 fatningerne i vores VP1 lamper fra &Tradition i både køkken og stue. Vi har en trappe til første sal og et repos der i alle år har manglet bedre belysning. Derfor valgte vi mellem jul at nytår den her stilrene og pæne Philips Hue Conneted Fair Pendel fra LampeGuru.
Udendørs har vi selvfølgelig også fået Philips Hue. Vi har foreløbig valgt et sæt med tre klassiske, sorte lamper. De har den fordel at de både kan stå på spid i græsset, i dine krukker med planter eller bede, det er muligt at skifte foden på dem, så lamperne kan også skrues fast på væggen, garagen og under taget. Det er et super multifunktionelt produkt, som jeg ved vi bliver glade for i rigtig mange år. For ikke nok med Philips Hue er intelligent, så er det også indbegrebet af kvalitet. Pærerne og LED lysstrips har en levetid på op mod 20.000 timer.


De tre udendørs lamper er en gave fra Philips og pendlen en gave fra LampeGuru

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små forårstegn og friske blomster i flere uger