Farvel til 2018

There’s always time for a glass of wine

Okay, på nogle punkter kan jeg godt mærke alderen og at jeg er blevet voksen. Jeg er absolut ikke til øl og cider, ind i mellem er det hyggeligt at tage en drink med en veninde på en café, men jeg sætter langt større pris på et godt glas rødvin til maden eller bare på sofaen efter en lang dag. Jeg er pjattet med rødvin og heldigvis deler Casper og jeg den begejstring.
Kort før jul modtog jeg den lækreste julegave fra Vinmedmere. I pakken gemte der sig tre flasker virkelig lækker Primitivo Solone Salento fra Italien. Vi åbnede den første flaske da vi fejrede vores første jul sammen og skulle til at åbne gaverne. Duften er virkelig delikat og den flotteste mørke farve fylder glasset. Smagen er rund, blød og fuld af modne bær og frugter. Virkelig lækker og anbefalelsesværdi.

Jeg synes Vinmedmere er en hel genial hjemmeside. Der er over en kvart million flasker på lager, hver enkelt af dem er beskrevet meget detaljeret, så det er let at handle vin eller anden spiritus online. Det er nemt at kategorisere efter vintype, lande og distrikter. Du finder desuden også et stort udvalg af gin og anden spiritus. Det er super nemt med levering lige til døren, man får samme gode vejledning men slipper for turen ned i den lokale vin-specialist. Det kan kun anbefales. If a glass of wine is good for you, imagine what a bottle can do ..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til 2018