12 days of Christmas: Vores juletræ

Farvel til 2018

Endnu et år er gået og det er tid til at tage afsked med 2018, hvilket jeg gør med et smil.

2018 har været et godt år, hvis jeg ser tilbage på det i sin helhed. Året startede med køb af ny bil og en tur til EM i Kroatien for at overraske Caspers lillebror. Det føltes som en perfekt start på året, men blot få dage efter blev jeg ringet op fra Gran Canaria med beskeden om min far var blevet hentet med ambulance og måtte gennem en akut hjerteoperation. Da vi fik ham hjem igen viste de kommende måneder, at han måtte gennem en endnu større operation, noget der virkelig bragte mange tårer og bekymringer. Heldigvis har året kun formet sig bedre herfra og jeg føler, at jeg har lært at værdsætte de mindste øjeblikke og nyde hvert minut vi tilbringer med familie og venner.

Sommeren var så vidunderlig, Flensborg blev tyske mestre og vi havde den vildeste dag med hele familien. Vi har fejret fødselsdag for os og alle dem vi holder af, vi har grillet og badet i havet som aldrig før. Efteråret var smukt og bød på masser af hygge, en weekend i Berlin og en tur på stadion for at se Bayern. Hele november tog vi forskud på julen og måneden endte med et overraskende og meget hyggeligt bryllup hos nogle af vores allernærmeste, inden vi hoppede ombord på flyveren for at julehygge i New York. Vi havde den dejligste kæresteferie i vores yndlings by. December har været i sig selv været helt vidunderlig, vi holdte første jul sammen og nød juledagene med familien.

I går havde vi årets sidste dag og jeg kunne med stor glæde kysse Casper og hundene til midnat. Jeg er så taknemmelig for at have de tre i mit liv og fordi jeg har muligheden for at tilbringe hver eneste dag med dem. Jeg er taknemmelig for vores tætte bånd til familien og fordi jeg hver aften går glad i seng. Jeg glæder mig til 2019 og til at se hvad det nye år bringer. I nat dalede farvestrålende konfetti med tusindvis af ønsker fra folk ned over Times Square i New York. Ned dalede et lille stykke lilla konfetti i mængden, hvorpå jeg har skrevet “Family above all – Jeg elsker jer” – Det faldt mig mest naturligt og jeg kunne ikke komme på et eneste ønske, for helt ærlig føler jeg mig bare taknemmelig, rigtig heldig og inderligt glad lige nu ❤ Godt nytår!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 days of Christmas: Vores juletræ