12 days of Christmas: Jul i New York

Adventskonkurrence: Vind en valgfri VP3 bordlampe

Nu er det tid til at åbne den sidste låge i årets adventskalender. Juleaften venter lige om hjørnet og jeg er helt sikker på at denne præmie med garanti vil kunne bringe stor glæde hos den af jer, der bliver den heldige vinder. Hvis du hopper over på min Instagramprofil @homehappydk kan du deltage i konkurrencen, hvor DesignMe har været så søde at udlodde en valgfri VP3 bordlampe fra &Tradition til en værdi af 1.995 kroner.  Du kan frit vælge mellem lampen i følgende farver: beige red, black blue, dark green, deep red, grey beige, blank hvid, mat hvid, mat grå, mat sort og mustard. Præmien er sponsoreret af DesignMe.

2 kommentarer

 • Helle Rick

  De er bare så flotte og jeg er helt vild med farven black blue.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg gerne have den mat sorte ..🤩
  Glædelig jul 🎁🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 days of Christmas: Jul i New York