12 days of Christmas: Vind Kählers nye Urbania lyshuse

12 days of Christmas: Jul i New York

Nu er der kun én uge til juleaften. Jeg kan slet ikke forstå hvor december er blevet af. Måneden er bare gået så stærkt, måske fordi vi igen i år tilbragte den første uge i USA, hvor vi for tredje gang besøgte magiske New York.
I år valgte jeg udelukkende at have min telefon med frem for kamera, for at kunne gå hånd i hånd med Casper og nyde hvert et øjeblik. Vi bliver aldrig trætte af den by, særligt ikke ved juletid hvor alt forvandles til det smukkeste eventyr univers med millioner af lys. Jeg vil ikke sige så meget mere i dag, jeg vil blot dele et udpluk af mine billeder med jer i håb om at du kan mærke lidt af den dejlige julestemning ♥
  

2 kommentarer

 • Tina

  Glædelig 18.december søde til du og dine kære 🙂
  Gid det var mig der var en tur med i sådant et smukt juleeventyr i en storby.
  Virkeligt gode billeder.
  Jeg kan godt forstå I er vilde med byen:-)
  Aften søde jule nisse hilsner til jer fra en som også synes december flyver af sted:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Tak for din søde kommentar 😄🎄 New York er så vidunderlig og et helt eventyr i sig selv, men vi har aftalt vi skal besøge et andet sted i USA næste gang (så må vi se om vi kan overholde det 🙈)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 days of Christmas: Vind Kählers nye Urbania lyshuse