12 days of Christmas: Luksus juleromkugler

12 days of Christmas: Vind Kählers nye Urbania lyshuse

I dag har jeg en rigtig lækker konkurrence i ærmet til jer. Jeg samler på Kählers Urbania lyshuse. De små hvide keramik bygninger med håndskårede vinduer er noget af det fineste jeg ved. Jeg synes lyshusene er dekorative året rundt.
På forårets og sommerens lyse dage står de blot og pynter, men så snart efterårets og vinterens mørke er over landet, så elsker jeg at tænde lys bag alle de små vinduer. Husene er simpelthen så hyggelige. I år har Kähler udover en limited edition og en udgave til Imerco, lanceret to nye huse, det lille tårn og herregården. De to smukke nyheder kan du få fingrene i nu.
Vind en ekstra julegave i form af de to nye Urbania lyshuse til dig selv eller en du holder af. For at deltage skal du skrive JULELYS i en kommentar senest d. 18. december klokken 20:00 

Præmien er sponsoreret af Kähler Design

44 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 days of Christmas: Luksus juleromkugler