12 days of Christmas: Sådan ser min ønskeliste ud i år

Adventskonkurrence: Vind en valgfri Kay Bojesen figur

Jeg har nu tredje adventskonkurrence klar til dig. Den her gang har jeg allieret mig med mine søde venner hos Hans Iversen & Søn i Tønder. De vil gerne forkæle en af mine søde følgere med en Kay Bojesen figur – en præmie jeg har fået lov til at vælge. Jeg elsker Kay Bojesen og min samling er efterhånden vokset sig rimelig stor, men jeg ‘mangler’ faktisk stadig begge flodheste, den almindelige og store bjørn, zebraen og hestene. Men dem kan man jo altid ønske sig – ikke?
Hvis jeg kunne vælge frit på alle hylder, så ville jeg ønske mig den nye store bjørn, der er kommet i handlen i efteråret. Jeg synes simpelthen at den er så sød og fin.

Nå, nu skal det handle om hvad du kan vinde hvis du hopper over på min Instagramprofil. Du finder mig under navnet @homehappydk og du skal blot deltage senest søndag for at være med i konkurrencen ♥
 Du kan vælge mellem følgende figurer: Mini elefant, mini abe, den klassiske abe i teak, abe i røget eg, abe i eg, sedan bilen, sangfuglene, flodhestene, hestene, zebraen, turtelduerne, kaninen, gravhunden, elefanten eller den lille bjørn. Præmien har en maksimum værdi af 1.000 kroner og er sponsoreret af Hans Iversen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 days of Christmas: Sådan ser min ønskeliste ud i år