12 days of Christmas: Vind fotoplakater fra Beeld

12 days of Christmas: Sådan ser min ønskeliste ud i år

Jeg elsker at skrive ønskeliste. Ofte er jeg ude i rigtig god tid, for at give mine kære en god chance for at få købt tingene uden stress og jag. Det sætter jeg nemlig selv enormt stor pris på. Den eneste ulempe er, at jeg sagtens kan finde på ønsker løbende, som ender med at blive tilføjet for sent, men sådan er det jo.
I løbet af året bruger jeg siden AddWish til at gemme ting jeg ønsker mig med links og billeder, så jeg ikke glemmer hvad jeg ønsker mig. Det er nemlig sket før og så står man der et par dage efter jul eller fødselsdag og kommer i tanke om noget man virkelig ønskede sig eller rent faktisk manglede.

I år er min ønskeliste kendetegnet ved hverdagsluksus og består primært af ting, som man ikke bare lige går ud for at købe selv. Jeg har længe gerne ville have en rustik kasse til korkpropper, da jeg synes den tilføjer noget råt og lækkert til indretningen. I samme kategori hører et stort rundt skærebræt, særligt tiltænkt pizza- og tapasaftener.
Jeg fik en flot pakke af Kähler i oktober, som har fået mig til at samle på det flotte Hammershøi julestel. Vi har i forvejen det almindelige Hammershøi stel og jeg synes der er noget charmerende over at kunne dække op til jul med manér.

I den mere praktisk afdeling ønsker jeg mig nogle flere Frederik Bagger champagne glas, BITZ dækkeservietter og en stor salatskål. Jeg er helt vild med det rå stentøj, der bryder lidt i vores ellers meget lyse hjem. En anden praktisk ting på min ønskeliste er et nyt GHD glattejern. Mit brændte af i efteråret og siden har jeg brugt et rigtig gammelt GHD, som jeg egentlig bare har haft liggende som reserve i skabet i flere år. Det er noget af det jeg virkelig håber på at få og ellers er jeg i hvert fald nødt til selv at købe et efter jul.
Jeg ønsker mig forskellige forgyldte øreringe og armbånd fra Pernille Corydon, lækre cremer og bodyshampoo fra Biotherm, parfume, makeup, og børster. Sidst men ikke mindst, så ønsker jeg mig også den praktiske ansigtsrens til badet fra Estee Lauder, en kjole og endnu en af de skønne Bungalow puder i velour. Jeg er helt pjattet med den flotte caramel café farve, som vi allerede har en af i sofaen.

Mine sidste to ønsker er for store, så dem har jeg med vilje undladt at skrive på min ønskeseddel. Jeg ved min familie holder af at købe flere gaver og derfor laver jeg også altid min ønskeliste efter det. Dog vil jeg gerne være ærlig at sige, at jeg selvfølgelig også går med nogle større og dyrere ønsker. Jeg kunne super godt tænke mig Kay Bojesens mellem bjørn og så ønsker jeg mig virkelig en ny MacBook eller bare en ny computer. Den her kan snart ikke hænge sammen længere, men det må helt sikkert blive et af mine allerførste køb i 2019.

Hvad ønsker du dig i år? ♥

1 kommentar

 • Tina

  Glædelig 11.december!
  Sikke dejlige gaver du har på din liste:-)
  Vi har oplevelser på vores og så ønsker jeg mig lidt tøj, parfume og ellers ikke noget.
  Aften jule hilsner til du og familien:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 days of Christmas: Vind fotoplakater fra Beeld