12 days of Christmas: Tre slags julecookies

12 days of Christmas: Vind fotoplakater fra Beeld

Julen er unægteligt ligmed traditioner. En tradition vi har herhjemme, som egentlig ikke rigtig har noget med julen at gøre er at vi hvert år laver en plakat med familiebilleder. Jeg sørger altid for at fotografere flere af de små hyggelige stunder vi deler med dem vi har kær, lige så vel som de store begivenheder i løbet af et år. Jeg samler dem i en mappe på min telefon, så har jeg dem nemlig altid lige ved hånden, når jeg bestiller i app’en Beeld Print.

Her kan farverne justeres til eksempelvis sort/hvid, så de alle får samme tone og skær. Det er muligt at se plakaten mens du laver den, justere og rette til. Jeg synes det er så nemt og enkelt. Faktisk har jeg også bestilt et par produkter der skal gives i julegave gennem Beeld. Jeg elsker at give personlige gaver, så modtageren kan se der ligger kærlighed og tanker bag ♥
JULEKONKURRENCE:
Du kan vinde en ekstra julegave i form af en valgfri fotoplakat fra Beeld Print til dig selv eller en du holder af. For at deltage skal du skrive JULEGAVE i en kommentar senest den 12. december klokken 20:00, hvor jeg trækker TO heldige vindere ♥


Præmierne er sponsoreret af Beeld Print

28 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 days of Christmas: Tre slags julecookies