12 days of Christmas: De største grunde til jeg elsker julen

Adventskonkurrence: Vind Hammershøi lysestager fra Kähler

Her til aften har jeg netop startet min anden adventskonkurrence på Instagram, hvor du kan vinde en skøn julegave til dig selv eller en du holder af. Præmien fra Kähler Design består af tre lysegrå Hammershøi stager i forskellige størrelser fra efterårskollektionen og har en samlet værdi af 597 kroner. Du kan vinde de fine lysestager, hvis du kigger forbi min Instagramprofil @homehappydk inden søndag aften ♥
Jeg har stagerne i både hvid og grå. Jeg synes de er pæne, tidløse og klassiske på en og samme tid. De er pæne i vindueskarmen, på skænken og et veldækket middagsbord. De fylder ikke for meget og spreder alligevel så megen hygge. Jeg er vild med de fine riller i keramikken, som matcher vores stel, glas og bestik. Der er bare noget enormt enkelt og enormt fint over Hammershøi serien, som jeg slet ikke kan blive træt af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 days of Christmas: De største grunde til jeg elsker julen