12 days of Christmas: Inspiration til julens dekorationer

12 days of Christmas: Vind Klarborg kyssenisser

Her i huset bor der efterhånden en del af Etly Klarborgs skønne nisser. Jeg er vokset op med nisserne, da de så dagens lys mens jeg var barn og min mor startede sin efterhånden store samling.
Da jeg flyttede hjemmefra og første gang skulle pynte til jul, så måtte jeg også på nissejagt. For hver jul er min samling vokset, flere af de navngivede nisser er flyttet ind og jeg synes det er enormt hyggeligt. I år har jeg købt det her søde sæt med kyssenisser, som jeg synes er virkelig bedårende ♥ Hans Iversen & Søn vil gerne forkæle en af jer med et sæt kyssenisser fra Etly Klarborg. 
For at vinde skal du skrive JULENISSE i kommentarfeltet senest d. 6. december kl: 20:00 

Konkurrencens præmie er sponsoreret af Hans Iversen & Søn.

54 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 days of Christmas: Inspiration til julens dekorationer