Adventskonkurrence: Vind julepynt fra Frederik Bagger

12 days of Christmas: Inspiration til julens dekorationer

Rigtig glædelig 1. december ♥ Hold nu op hvor har jeg glædet mig til den her dato, lige siden vi sidste år gik i seng den 24. december. Julen er og bliver noget af det bedste jeg ved. Jeg tror aldrig jeg vokser fra min juleglæde, den bliver blot større for hvert år der går og jeg lærer at værdsætte selv de mindste ting.

Allerede sidste weekend lavede jeg et par dekorationer. Jeg synes det hører sig julen til med levende lys og duft af mos, gran og pyntegrønt. Jeg plejer altid at lave dekorationer med min mor og det, hvilket er enormt hyggeligt. Vi er jo ude at rejse nu, så vi tyvstartede med at brænde kalenderlyset inden vi tog afsted, så vi har en chance for at følge med datoerne i nedtællingen til juleaften – ofte har vores kalenderlys nemlig haft svært ved at følge med.
Jeg har i år fundet inspiration i Kählers eventyrlige univers. Jeg kunne ikke stå for det smukke kalenderlys og igen i år har jeg også valgt at bruge dele fra mit Hammershøi stel til dekorationerne.
Jeg holder mig til det nordiske, naturlige og klassiske når jeg laver dekorationer. Dog kan jeg stadig godt lide at pifte det lidt op med en smule pynt og glimmer. Jeg har brugt mit store Hammershøi fad til en dekoration med et stort lys. Det er dejligt når man kan tænde lys hver eftermiddag og lade det brænde, uden at skulle skifte det ud i løbet af december.

Min kalenderdekoration er noget mindre. Jeg har valgt et aflangt og fladt fad, da kalenderlyset plejer at have en plads på spisebordet, så lyset kan brænde ned mens vi spiser og dagene rinder.
Jeg synes virkelig Kähler har ramt plet med årets kalenderlys, der matcher deres nye julestel. Jeg er helt vild med den klassiske fortolkning af jul med traditionelle farver, gran, julehjerter og kugler på det hvide stearinlys. Jeg har tilført dekorationen lidt glimmer i form af kugler og et lille kobberfarvet juletræ.

For mig handler julen ikke så meget om selve juleaften, men mindst lige så meget om alle forventningerne og glæderne der følger med, i kombination med alle decembers hyggelige traditioner så som småkagebageri, juleshopping, ønskesedler, julekalenderen i tv’et, indpakning af gaver, julefrokoster med familien og alt det andet.
Igen i år vil jeg tage jer med på nogle af vores decembertraditioner, dele opskrifter og selvfølgelig har jeg også et par julegaver i ærmet til jer gennem den næste tid. Hold øje alle ulige datoer klokken 12:00, når jeg åbner op for endnu en hyggelig del af min 12 days of Christmas ♥

1 kommentar

  • If some one desires expert view regarding blogging then i advise him/her to pay
    a quick visit this website, Keep up the good work.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskonkurrence: Vind julepynt fra Frederik Bagger