Årets smukkeste julepynt og mindst 25% rabat hele weekenden

Adventskonkurrence: Vind julepynt fra Frederik Bagger

Julen banker for alvor på døren. På lørdag er det 1. december og søndag kan første lys i adventskransen tændes. Den her tid er den bedste og hyggeligste på hele året. Jeg glæder mig som et lille barn til juletiden – måske ekstra meget, fordi New York venter om et øjeblik og fordi Casper og jeg for første gang skal holde jul sammen ♥
Jeg har selvfølgelig også noget i ærmet til dig – du kan se frem til min ’12 Days of Christmas’ der starter i weekenden med konkurrencer, juleinspiration og skønne opskrifter. Mens du på Instagram kan glæde dig til de kommende onsdage, hvor jeg starter mine adventskonkurrencer. Her kan du vinde en ekstra lækker julegave til dig selv eller en du holder af og den første konkurrence er faktisk allerede online nu.
Jeg synes Frederik Baggers julepynt i krystalglas er noget af det smukkeste man kan finde netop nu. Derfor vil min søde veninde Anne fra DesignDreams forkæle med en julekugle og et kræmmerhus i mørk glas, som i mine øjne er de fineste og dem jeg selv har valgt at have herhjemme. Præmien har en værdi af 500 kroner og du kan altså vinde det, hvis du kigger forbi min Instagramprofil @homehappydk inden søndag ♥


Præmien er sponsoreret af www.designdreams.dk

1 kommentar

 • Tina

  Meget smuk julepynt:-)
  Jeg elsker også juletiden, så meget stemning og intens hyggetid.
  Dejligt I skal holde jul sammen i år, glæd jer.
  Og NY bliver stort, glæder mig til at høre om jeres oplevelse:-)
  Rigtig glædelig juletid:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets smukkeste julepynt og mindst 25% rabat hele weekenden