Kom først til Black Friday - Få de bedste tilbud allerede i dag

Årets smukkeste julepynt og mindst 25% rabat hele weekenden

Tidligere på ugen var jeg forbi min søde veninde, der har webshoppen DesignDreams. Anne havde udfordret mig til at dække julebord og vi havde en fest. Jeg er selv ret begejstret for resultaterne og jeg har virkelig glædet mig til at dele billederne med dig, men lige nu skal det handle om noget andet – for det er jo Black Friday.
Årets helt store shoppingdag og jeg er med garanti ikke den eneste af os, der skal have klikket nogle af årets julegaver hjem i løbet af dagen eller hen over weekenden. Har jeg ikke ret i det?

Hos DesignDreams kan du spare 25% på ALT til og med søndag – du får også rabat på alle de varer der i forvejen er nedsat. Brug blot koden ‘blackfriday’ – køber du for minimum 499 kroner får du både fri fragt og et gratis kalenderlys.
Du kan shoppe Menu, Frederik Bagger, Louise Smærup, Meraki, Nicolas Vahé, Ferm Living og andre lækre mærker her.
Personligt har jeg kastet min kærlighed over de smukke juleophæng fra Frederik Bagger. Jeg er fuldstændig betaget af hans crispy krystalunivers og jeg synes både kræmmerhus og julekuglerne er så enormt smukke. Her fandt jeg også min inspiration til julebordet og tilsatte et twist af nordisk natur. Bordet må du vente med at se til weekenden, lige nu må du hellere skynde dig at gøre et godt Black Friday-kup.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom først til Black Friday - Få de bedste tilbud allerede i dag