Beeld Print: Årets første og mest personlige julegaver

Julen sniger sig langsomt ind

Jeg har allerede købt årets første julepynt, ene og alene fordi jeg ikke kan lade være. Vi mangler virkelig ikke pynt, vi mangler snarere hylder, reoler og andre flader hvor pynten kan komme til sin ret. Man skal jo aldrig gå ned på julepynt.
Jeg er til det vildeste mix af julepynt og jeg blev så glad, da jeg for et par dage siden fik en mail fra BoBedre med titlen: Sådan bliver den uperfekte jul den perfekte jul.
I år er det ’tilladt’ at bruge de klassiske julefarver og pynten behøver ikke være helt minimalistisk. År 2018 skal være året, hvor vi drages tilbage til den oprigtige juleglæde de fleste af os kan mindes fra barndommen. Den jul med forventninger og glæde, uden unødvendig stress og et behov for at please de sociale medier med farveløse billeder i et væk. Herhjemme er julen nemlig alt andet end farveløs. Vores julestil kan nok bedst beskrives sådan: Klassisk, naturlig og amerikansk.   Som billederne viser her er vores nye julepynt faktisk meget moderne. Det er fra Kähler, Kay Bojesen og Etly Klarborg. Nisserne minder mig om mine forældres hjem. Min mor samler på de skønne små nisser og det er noget jeg forbinder med min opvækst. Jeg har altid holdt af de små figurer og jeg har efterhånden også en fin lille samling selv.
For mig opstår magien i det der sker, når nye køb kombineres med pynten Casper og jeg sammen har valgt, for ikke at glemme al den julepynt mine forældre har foræret mig gennem min barndom. Jeg har altid fået lov til at pynte mit børneværelse og for mig føles det som et gensyn med gode gamle venner, når kasserne bæres ned fra loftet og åbnes.

Jeg glæder mig virkelig til at pynte op og synge med på julens sange sammen med Casper ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beeld Print: Årets første og mest personlige julegaver