Indret med naturlige lammeskind

Beeld Print: Årets første og mest personlige julegaver

Oktober er snart forbi og det betyder at julen står for døren og jeg elsker den tid. Jul er ikke blot en højtid, det er en følelse. Julen handler på så mange måder om at give, ikke kun i form af materialistiske gaver, men også i form af kærlighed, tid og opmærksomhed til dem vi holder af og folk vi ikke kender. Jeg håber julen altid vil være hjerternes fest ♥
De bedste julegaver er for mig dem der er lagt masser af kærlighed og tanker i. Jeg elsker at se en gave være pakket smukt ind og ikke mindst at indholdet matcher modtageren. Jeg går meget op i at alle vores kære skal føle sig set og værdsat, som en særlig tak for året der snart er gået. Jeg kan rigtig godt lide at gøre lidt ekstra ud af gaverne og skabe noget unikt. I år opdagede jeg Beeld Print på Instagram, som er en app der gør det let at lave billeder og plakater med de billederne du har liggende på din telefon, som printes og sendes direkte til dig i en fremragende kvalitet.
Jeg har lavet to forskellige plakater på 50 x 70 centimeter. En med store billeder af hundende og en med 54 små sort/hvid billeder af familien, der er taget det seneste år. Jeg sørger altid for at tage en masse billeder i årets løb, netop med det formål at kunne samle ‘the best of’ fra året der er gået.

Sådan en plakat eller enkelte indrammede billeder er noget af det mest personlige man kan give, spørg du mig. Uanset om du laver et billede til din kæreste, dine forældre, bedsteforældre eller nogen helt andre, så vil det næsten altid bringe glæde. Vi har en lignende plakat hængende i soveværelset med billeder af Casper og jeg. Den bringer så mange gode minder og den er altid noget af det sidste jeg kigger på før jeg lukker øjnene om aftenen.
Beeld appen fungerer således, at du kan bruge billeder direkte fra din smartphone, dropbox,Facebook og Instagram. Det er nemt og hurtigt, faktisk skal du blot hente appen, vælge hvilket produkt du vil kreere og slippe kreativiteten fri. Du får et reelt billede af hvordan dit færdige produkt ser ud og har mulighed for at justere billederne og lave dem sort/hvid inden de hos Beeld printer det og sender det afsted til dig. Jeg var så positivt overrasket over den hurtige leveringstid og har nu derfor allerede årets første julegaver i hus. Jeg glæder mig til at pakke dem ind og forære dem til dem vi har kær. Jeg kan virkelig anbefale dig at prøve Beeld. Lige nu kan du spare 33% ved at bestille tre produkter i samme størrelse. Du betaler altså kun for to – så det er nu du skal bestille årets mest personlige julegave. 

1 kommentar

  • Vor er det en god ide og den er så fin 🙂 Jeg elsker også selv sådan nogle personlige gaver, så mega god ide 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indret med naturlige lammeskind