Konges Sløjd: Eventyrligt spisestel i børnehøjde

Indret med naturlige lammeskind

Jeg har en stor kærlighed til naturlige materialer, der giver boligen et nordisk udtryk og ikke roder for meget i et hjem med mange ting. Jeg kan godt lide rene linjer, men jeg synes ærligt talt ikke en lænestol som vores med plastik skal ser særlig indbydende ud når den bare står som den er. Engang havde jeg et rensdyrskind til den, men det var virkelig stort og ramte gulvet hele tiden. Derfor har jeg længe været på udkig efter en erstatning for det. Det fandt jeg hos RumRum.

Jeg faldt nemlig over to smukke lammeskind (ja jeg kunne ikke vælge). Jeg synes lammeskind er utrolig flotte, men de skal altså være ægte. Et ægte skind er pænere og langt mere praktisk.
Jeg er et menneske der tænker utrolig meget på dyrene og dyrevelfærd, ligesom jeg også lægger værdi i bæredygtighed og netop derfor kan jeg godt leve med skind. Får opholder sig udenfor og man kan nærmest være sikker på, at det har haft et godt liv. Der er en særlig bæredygtighed i at anvende alt fra dyret og jeg kan derfor godt acceptere at man bruger skind som et rest- eller biprodukt, så det ikke går til spilde.
Et langhåret lammeskind er faktisk ret praktisk – gennem mit arbejde har jeg lært en masse om uldens gode egenskaber og ved blandt andet at det høje indhold af lanolin virker antibakterielt og selvrensende. Hundene elsker at ligge og lune sig i de skind vi har og det må de selvfølgelig hellere end gerne ♥ Jeg valgte et klassisk hvidt, fordi jeg bare synes det er indbegrebet af nordisk hygge. Dog må jeg også med hånden på hjertet erkende, at jeg er blevet forelsket i brun. Da det kom frem at brun skulle blive en trendfarve, tror jeg de færreste havde positive forventninger. Trenden har dog virkelig taget mig med storm. Det startede med en taske, en jakke, et par støvler, en sofapude og vupti. Nu er jeg ejeren af et brunt lammeskind der matcher Balous øjne. Lige nu kan du spare 20% på ALT hos RumRum med koden ‘homehappy20′

2 kommentarer

 • Uh så fine de lammeskindstæppe og nej hvor er det nogle søde billeder med hundene, dem kan man da ikke stå for! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Ja det er bare hyggeligt med tæpper i den kolde tid.
   Og tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konges Sløjd: Eventyrligt spisestel i børnehøjde